Xperia 4.04 güncelleyen varmi

Sponsorlu Bağlantılar

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Xperia 4.04 güncelleyen varmi
Arkadaşlar 4.04 dağıtılmaya basladı neo ve arc ye güncelleyen varmı sorunlar çözüldümü menü geçişlerinde kasma oyunlarda uyumsuzluk varmı

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
arcye geldıgını sanmıyorum bana gelmedı

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Evet gayet stabil

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Evet gayet stabil

ya arkadaş sende biraz olumsuz bişiler söle 4.0.3 herkes kasıyo diyordu sen stabil diyordun :)
şaka ya sabırsızlıkla bekliyorum birde bişi sorcam sen bu fabrika ayarlarına dön öle yap diosun demi öle yapınca sorun olmuyor

samety500

samety500

Üye
4.0.3 den daha stabil menü geçişlernde kasma yok

djalidjali

Üye
4.0.3 den daha stabil menü geçişlernde kasma yok

ben de arc var güncelleme hala gelmedi ..

arkadaşımın neo v sini güncelledim önce 4 de daha sonrada 4.0.4 de , ram kullanımı devamlı 210 mb larda , menü geçişleri hicte stabil değil !! telefon mesajlara girerken bile 1 iki saniye geçikmeyle giriyor . Bir bakıyorum herkez ics çok stabil diyor bırakın Allah aşkına millete yanlış bilgi vermeyin.

dkkatimi çeken şey dokunarak odaklaşıyor istediğin bölgeyi, ARC me ics gelince yüklemeyi düşünüyorum fakat bi yandanda ram kullanımı canımı sıkıyor

__xXx__

__xXx__

Üye
beyler ne hikmet varsa pc companion ile yapılan güncellemeler sıkıntılı oluyor update service kullanın tavsiyemdir

kaan7878

kaan7878

Üye
arkasaşlar yanlış bıĺgi vermeyelim dokunduğun yere odaklama özelliği 2.3.4 de se var

djalidjali

Üye
benim arc 2.3.4 onda yokda siznkilerde mi var

Superfan

Superfan

Üye
Hergün Xperia blog'u kontrol ediyorum.Sl numarasına göre güncellemeye geliyor.Daha Türkiye'ye gelmedi.Ama takip etmek isterseniz;

Sl numarasını öğrenmek için arka kapağı dikkatlice açın.Xperia telefonlarda zor açılıyor .D
Daha sonra bataryayı kaldırın.Sl : XXXX-XXXX yazan numaradır.

FGFC820

FGFC820

Üye
Arkadaşlar, SE x10i modelini unutdumu ya? hiçbir güncelleme yok. android 2.3-deyim hala(

klongs

klongs

Üye
x10 lara çıkmayacak

panaromik

panaromik

Üye
Ben Arc s kullanıcısıyıom ve 4.1.B.0.431 güncellemesi GELDİ arkadaşlar

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Ben arc ıcs yukledım suan sorunsuz kullnıyorum ne kasma ne v.b gayet stabıl durumda:) tavsye ederım

kaan7878

kaan7878

Üye
bendeki ray. Ama neden yok sende anlamadım telefonlar baştan aşağı aynı.

bende ray kullanıyorum. telefondan güncellemeyi bulmadı ama pc de kablo ile bağlanınca hemen geliyor uyarı pc ekranına ama henüz güncellemeyi düşünmüyorum

KarakayA67

bende ray kullanıyorum ama bana 4.0.3 geldi ve kasmalar olustu telefonda eskısıne göre 4.0.4 nıe gelmedı acaba bana :()

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
2.3.4 şaşmayın =)

Takipçi Satın Al

Üst Alt