|| Nokia c6 01 ile Galaxy gio arasında kalıp da tercih yapan var mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
|| Nokia c6 01 ile Galaxy gio arasında kalıp da tercih yapan var mi?
Arkadaşlar çoğumuz bu iki telefon arasında kalmışızdir. Öğrenmek istediğim şu: Bu telefonlardan gio yu seçip de ah keşke c6 01'i seçşe idim veya tam tersi keşke gio yu seçseydim diyen var mi? Veyahut
Iyi ki de gio/c6 01 aldım diyen var mi?

doctorrr

doctorrr

Üye
şimdi efenim internet performansı c6 nın çok vasat eğer internet performansı daha büyük ekran ve daha fazla uygulama istiyorum diyosanız gio, ha eğer sağlam grafik işlemcisi kamera malzeme kalitesi istiyorsanız c6 :oke:

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
şimdi efenim internet performansı c6 nın çok vasat eğer internet performansı daha büyük ekran ve daha fazla uygulama istiyorum diyosanız gio, ha eğer sağlam grafik işlemcisi kamera malzeme kalitesi istiyorsanız c6 :oke:

Bu mevzuda hemfikiriz :) ama öğrenmek istediğim şey bu iki telefondan herhangi birini seçenlerin yorum. Yani iyi ki almış miyim? Yoksa ah keşke ötekini alsaymisim

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Bende arasında kaldım.C6-01 aldım pişman da değilim.Yani ah keşke gio alsaydım demek aklımın ucundan bile geçmedi.

doctorrr

doctorrr

Üye
aynen benimde genç adam için sağlam bir makine lazım gio u bi düşür tuz buz olur c6-01 taş gibi makine :oke:

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Gio sanırım aceden kötü bir cihaz ace ile c6–01 karşılaştırıldığında çoğu kişi c6–01 diyordu kullanan biri olarak bende aynı fikirdeyim gio ile kıyaslayan ilk seni görüyorum bence hiç düşünme bile

cyber

cyber

Üye
ben de ikisi arasında kaldım ve c6-01 aldım ama android bir tel almadığıma pişman oldum ama gio zaten iyi bi tel değil

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Şöyle açıklayayım kardeşim .. Gio , Galaxy modelinin en kötü telefonlarından bir tanesi...Bu telefonu hiç mi hiç tavsiye etmiyorum..Çevremde kullananlar var ve gerçekten çoğu bıkmışlar..Galaxy ace ile karşılaştırabilirsin bu telefonu.. Ama kasası sağlam olsun felan diyorsan ace le bile karşılaştırma...Uygulama istiyorsan Galaxy ace derim ben..Gio konusunu tekrar söyleyecek olursak bence bu iki telefonu karşılaştırmak biraz c6-01 e hakaret gibi geliyor..Ben oyumu Galaxy Ace den yana kullanıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: htc123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt