bluetooth açılmıyor acil arkadaşlar ne yapim?...

Sponsorlu Bağlantılar

NegraL

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth açılmıyor acil arkadaşlar ne yapim?...
öncelikle selamlar herkeze...

Ben 5800 xm telefon aldım arkadaşımdan baktığımda çalışıyordu bluetooth ama aldığımdan 3 gün sonra dikkat ettim hatta müzik atıcaktım arkadaşıma ama bi baktım bluetooth çalışmıyor aynen şu yazıyor ( bluetooth işlemi gerçekleştirilemiyor) diyor ama bir türlü çalıştıramadım...

telefoncuya götürdüm bi yerde okumuştum bluetooth kristali kırılmıştır diyor du bir forumda bunu telefoncuya götürdüm nokia ya göndermemiz lazım dedi bende yollamadım... önce sizlere bir danışayım dedim çünki epeydir takip ediyorum bu siteden sizleri...

arkadaşıma söylediğimde bozuk olduğunu inanamadı ki bana kelek atacak bir arkadaşım değil zaten Iphon 4s aldı yani bende 150 tl ye aldım ondan 5800xm blue yi zaten bana kelet atacak bir arkadaşımm değil 21 senelik arkadaşım... yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

osmndmr.32

Üye
format at . Blki duzelir

NegraL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu ? :(

scream55

scream55

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum 5800 xm red, aynı konuyu bende açtım sanırım yapılacak tek şey servis, denemediğim uygulamadığım yol yöntem kalmadı, fırsat bulup götüremedimde hiçbiyere, bi bu başlıktan takip edeyim bi yöntem çıkarsa ne ala çıkmazsa doğru kvk ya...

NegraL

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorunu bende yaşıyorum 5800 xm red, aynı konuyu bende açtım sanırım yapılacak tek şey servis, denemediğim uygulamadığım yol yöntem kalmadı, fırsat bulup götüremedimde hiçbiyere, bi bu başlıktan takip edeyim bi yöntem çıkarsa ne ala çıkmazsa doğru kvk ya...

Aynen arkadaşım ama çıkacağını sanmıyorum ama bekliyorum

1346

Üye
fw yuklemeyı denedınızmı bı ıhtımsl olur belkı...

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Servise ver başka çözüm yok gibi gözüküyor.

Avunyali

Üye
Neler yapmadımki soft hard format attım yinede olmadı bir türlü bluethoot çalışmıyor yardım edecek kimse yokmu

Teşekkürler

Bluetooth Bugda Kalmıştır ... Serviste Tekrar Yüklettir ...

NegraL

Üye
    Konu Sahibi

Bluetooth Bugda Kalmıştır ... Serviste Tekrar Yüklettir ...

bugda kalmıştır derken bu ne gibi bir sorun halledebileceğim bir sorunmudur??

bide fw nedir nasıl yapıcamı kısa ve öz olarak anlatabilirseniz arkadaşlar bi denerim olmazsa artık servise vericem şimdiden teşekkürler

joker.lg

joker.lg

Üye
bugda kalmıştır derken bu ne gibi bir sorun halledebileceğim bir sorunmudur??

bide fw nedir nasıl yapıcamı kısa ve öz olarak anlatabilirseniz arkadaşlar bi denerim olmazsa artık servise vericem şimdiden teşekkürler

fw yazılım demek (firmwire) senin tel hangı surumde ıse o dosyaları navifirm adlı programdan indiriyorsun (yanlıs hatırlamıyorsam) sonra jaf adlı programla telefona gerı yukluyorsun bu kadar basıt dedın basıt anlattım :D

- - - Eklendi - - -

ha bırde s60v5 modifiye bolumune bakarsan daha detaylı bılgın olur :D ınsallah olur