c6-01 internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zann01

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 internet sorunu
slmlar arkadaşlar telefonuma belle yükledikten sonra internete giremiyorum.mobil veri yok diye uyarı geliyor.nasıl yapabilirim bi yardım edin lütfen

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bildirim barından mobil verı açıkmı arkadaşım

zann01

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım açarmısın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şarj ve şebeke bölümünden parmagınla aşagı doğru kaydırınca bildırım barı açılır mobil veri ,wifi ,bluetout sekmesı çikar bılıyorsundur umarım

tugay91

tugay91

Üye
telefonun ana ekranda iken ekranın en ùstünden parmağnla aşağya kaydır. Orda mobil veri bluetoht wifi filan var. Ordan kapatıp açabilirsn mavi olunca açık demek.

larten123

larten123

Üye
Ekranın üzerine parmağını koy tut aşağıya çek orada bluetooth,wifi,mobil veri filan var mobil veriyi aktif et ya da menü ayarlar bağlantı ayarlar mobil veri kapalıysa açık yap kolay gelsin :D

mehsell

mehsell

Üye
arkadaslar bende de mobil veri kapalıyken internete girmiyor wifiden girdigimde mobil ve kaplı yazıyor ne yapabilirim

writter

Üye
arkadaslar bende de mobil veri kapalıyken internete girmiyor wifiden girdigimde mobil ve kaplı yazıyor ne yapabilirim

mobil veri kapaliyken zaten internete girmez,wifi ile mobil verinin bi alakasi yok bence telefonun wifi baglantisi kuruyor olabilir ama yine de mobilden internete baglanmaya calisiyor olabilir bunun icin erisim noktasini gerektiginde sor yap oyle dene

Prerogris

Prerogris

Üye
Mobil veriyi açınca TL gidiyor :(
Mobil veri kapalıyken bende sadece uyarı cıkıyor. Ama internete giriyor? o.O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt