Sana Seni YazıyOrum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Sana Seni YazıyOrum...
Sana Seni YazıyOrum
Güneşin başka iklimleri aydınlatmaya,başka gönülleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde kağıdı,kalemi elime alıp,seninle dertleşmek,yalnızca sana yazmak ve yalnızca seni özlemek geliyor içimden.Sana yazmak.''Sana seni Yazmak''
Seni ve yüreğimde anlam bulan duyguları...Sana ait yüreğimin derinliklerinden kopup gelen artçı şokları anlatmak ve toprağı alnından öperken yağmur taneleri,tüm banliğimle sana yağmak istiyorum...

Bu gece dudaklarımdan dökülen her kelimede sen varsın ve yine sen varsın yarım kalan sevdamın eksik taraflarında.Bomboş ve sessiz kaldırımlarda yürürken seni haykırıyorum sensizliğin inadına! Bu sensizlik gecesinde sevdamın en ücra köşelerine seni yazıyorum.

Bu gece gene yağmur yağıyor.Yağmur yağıyor gönlümün sensizlikle yanan her yerine.Yağsın,yağsın ki saklasın sensizliğimde döktüğüm gözyaşlarımı!Ve yine saklasın sensiz geçen bomboş hayatı...

İşte seni haykırıyorum sensizliğe alışamamış yüreğime,işte seni yazıyorum!!!
Bu gece gene yağmur yağıyor.Senyoksun oysa biliyorum ve üşüyorum sensiz kaldığım saatlerde. Gözyaşlarımı efkarıma kattım bu gece. Sevdamı,umudumu ve seni kızgın bir sel gibi kalbime akıttım.

Bu gece yağmurla beraber gözyaşlarım yağıyor ve ismini yazıyor sensizliğin acısı ile kıvranan kaldırımlara.Süzülen her damlada sen vardın ve yine sen vardın gecenin en karanlık anında. o,doya doya bakamadığım gözlerin,gözlerimin içine bir kez daha değseydi ve tebessümünden bir gül açsaydı yanaklarında,yetmez miydi? Bir bakışın bir ömüre değmez miydi?
İsmini kazıdığım kaldırımlara sanki sen yağıyorsun yağmurla birlikte ve sevgin yağıyor yüreğime...Yalnız ve bomboş odamda sen varsın hala.Hala sensizliğim duruyor yanı başımda...

Bu gece gözyaşlarım yağıyor sensizliğimle birlikte kaldırımlara.Seni arıyorum,erimekteyim...Karanlık geceye inat ay gökyüzünde...

Ve gökyüzü yüreğimde.......

(ç)alıntıdır...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
bitanem çok güzel bi paylaşımdı... Bir bakışın bir ömüre değer, inan değer...

kurt bey

kurt bey

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın ama bu kadarı bayar yani :pro:

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
kurt bey

kurt bey

Üye
sana zorla oku demiyoruz,burası herkeze açıktır.istiyen okur istemiyen okumaz...şikayetin varsa yetkiliye bildirmekte özgürsün...

eleştirlmek zorunuza gidiyosa yazmayın güzel kardeşim. sen diyon herkese açık die bende ondan faydalanıp eleştiriyorum. bu aşk meşk mevzuları yüzünden daha önce tatrtışmalar yaşandı. bi yerden sonra harbiden işin şeyi çıkıyo ben uyardım şikayet ederim şimdi.

ii forumlar...

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Forumumuzda cebiniz için dosya köşesi de var, sağlık köşesi de, biyografi de.. üyelerinin hoşça vakit geçirmesi için her alanda cevap vermeye çalışıyoruz..

herkes her konuda forum kurallarını çiğnemediği sürece paylaşım yapmakta serbesttir... herşey abartmadan dozunda güzel dersem galiba fikrimizi tam beyan etmiş olurum.

Eleştiri yapmanın da bir çok yolu var. bunlardan biriside kırarak söylemek. tercihimiz kırmadan söylemek.

Tartışmaya dönüşen her konuda eğer huzuru bozan olursa o kişi için gereken zaten yapılır.

iyi forumlar.

kurt bey

kurt bey

Üye
herkes her konuda forum kurallarını çiğnemediği sürece paylaşım yapmakta serbesttir... herşey abartmadan dozunda güzel dersem galiba fikrimizi tam beyan etmiş olurum.

iyi forumlar.

+1 çok doğru söledin

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
bu bölüm şiir içindir aşk içindir sevgi içindir.ama bunları anlayanlar bilir,,,
aşk herkezin yaşıyabilcegi bir duygu değildir...

kurt bey

kurt bey

Üye
eğer aşk başkalarının kalbinden gelip dudaklarından dökülen sözcükleri kendi sevdiğine ctrl+c , ctrl+v yapmaksa aşkda sizin olsun sevgide güzel kardeşim

bir ömür boyu mutluluklar dilerim:oke:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
+10 çok haklısın generalim...
biz kuralları çiğnemiyoruz... sadece duygularımızı anlatan yazıları forumdaki arkadaşlarla paylaşıyoruz... ve herkes de memnun...
abartma kısmına gelincee, biz foruma üye olduğuzdan beri böyleydik zaten, şimdi mi abartma oldu... birbirimizin paylaşımlarına günlük konuşma dilimizle yorum yapıyoruz... bu foruma özel bi yazma dili değil... sevgimizi her fırsatta dile getirmek abartma oluyorsa, bazı arkadaşlar "abartma" ne demek bilmiyorlar galiba...
teşekkür ederim...

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
eğer aşk başkalarının kalbinden gelip dudaklarından dökülen sözcükleri kendi sevdiğine ctrl+c , ctrl+v yapmaksa aşkda sizin olsun sevgide güzel kardeşim

burda paylaşım yapıyoruz,herkez aşkını özgürce yaşar:oke:

dreamgirls

dreamgirls

Üye

teşekkür ederiz... ama emin ol ki, yanyana geldiğimizde, kalbimizden gelip dudaklarımızdan dökülen sözcükleri birbirimize söylüyoruz... ama o kelimeler bize özel... paylaşmıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt