Nokia C7-00 yi nokia suite ile güncelledim Belle oldu. Nasıl türkçeleştirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laz6116

laz6116

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7-00 yi nokia suite ile güncelledim Belle oldu. Nasıl türkçeleştirebilirim?
Arkadaşlar;

Nokia c7 telefonumu 2 gun önce nokia suite ile güncelledim Orjinal Belle oldu. Yalnız Türkçe dil seçeneği yok. Bunu nasıl Türkçe yapabilirim? Yardımcı olurmusunuz? Eminim ki bu durumdan çok kişi faydalanacaktır.
Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.

lazye

lazye

Üye
öyle bisey olması imkansız gibi bişey nokia suitele yapmışsın bide ?

mcalisir

Üye
Aslında zor bi olay değil ... Navifirm programı ile uygun fw yi indirip phoenix ile telefona kurman yeterli forumda anlatımlar mevcut ... Bilmiyorsan yardım konusu aç s3 genel forumunda oradan kesinlikle yardım edenler var arkadaşlar teamwiever ile bağlanp telefonunuza kurabiliyor

Atacan-

Atacan-

Üye
Arkadaşlar;

Nokia c7 telefonumu 2 gun önce nokia suite ile güncelledim Orjinal Belle oldu. Yalnız Türkçe dil seçeneği yok. Bunu nasıl Türkçe yapabilirim? Yardımcı olurmusunuz? Eminim ki bu durumdan çok kişi faydalanacaktır.
Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.

Ne yazıkki telefonun kaçak.Arkadaşımında başına gelmişti.Oda telefonu nokia suite ile güncelledi.
Telefoncuya gittik tamam 1 saate biz türkçe yapıp yazılımı tekrar atlım verelim dedi.Bi daha siz güncellemeyin dedi.
Bende olayı anladım.Aldıkdan sonra Nokia baisine gittik ımail numarasında telefon yurt dışı girişli olduğu ve ülkeye gayri bi şekilde sokulmuş dedi.Telefoncuya durumu söyledik
iadesini istiyoruz durum böyle diye anllattıkdan sonra orjinal girişli telefonun sıfırını verdi geri yolladı :) procki kodundan kaynaklı türkçe dil atamıyor nokia suitde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt