Acil Telefon Önerisi....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
    Konu Sahibi
Acil Telefon Önerisi....
1000-1500 tl arası bir telefon alacağım aklımda ki telefonlar evo 3d,s ii,razr maxx ve xperia s.
alacağım telefonda olmasını istediğim özellikler
  • gorilla glass
  • 1 gb ram
  • çift çekirdek
  • 1080p video kaydetme
önerilerinizi bu kriterlere göre yaparsanız sevinirim.

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

rstsn

rstsn

Üye
bence aralarında en iyisi s2 dir

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
galaxy s uygundur ama 2. partilerden al beyazi muhtesem kendinden hafizali 2.parti al

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Tabi ki S2 dostum çözünürlüğü dert etme Super Amoled Plus ın büyüsü yeter sana ;)

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
    Konu Sahibi
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yorumun için sagol. Bu hafta sonu almayı dusunuyorum.ics ile yavaşlar mı acaba s2

belirgin olmasa da yeni yazılım daha çok donanım istediği için biraz daha ağırlaşır. Bunu 4.1 ile düzeltecekleri söyleniyor

AVA1453

AVA1453

Üye
Note yi oneririrm. Belirlediğiniz fiyat araliginda internet sitelerinde rahatlıkla bulabilirsiniz noteyi. Birde hafta sonları bazı mağazalarda indirimler oluyor takip edebilirsiniz.

klongs

klongs

Üye
s2 tabiki

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
    Konu Sahibi

belirgin olmasa da yeni yazılım daha çok donanım istediği için biraz daha ağırlaşır. Bunu 4.1 ile düzeltecekleri söyleniyor

teşekürler

- - - Eklendi - - -

Note yi oneririrm. Belirlediğiniz fiyat araliginda internet sitelerinde rahatlıkla bulabilirsiniz noteyi. Birde hafta sonları bazı mağazalarda indirimler oluyor takip edebilirsiniz.

note tasarım olarak bana uzak boyutları biraz büyük.vatan bilgisayarda şu an indirimli fiyatı 1800 tl

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kesinlikle S2 kardeş .. Şahsen çok beğeniyorum..Ekranı konusunda da sıkıntı yok yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt