Flash Player ve Lumia

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soyluozcan

Üye
    Konu Sahibi
Flash Player ve Lumia
Arkadaşlar, lumia 800 veya 900 flash player desteğine sahip mi? veya n9 gibi sonradan bu güncellemeyi alabilecek mi?

doctorrr

doctorrr

Üye
adobe flash mobil desteği çekildi yerine html5 teknolojisi kullanılmaya başlandı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
html5 desteği var wp8 le daha da güçlenecek microsoft en son adobe ile görüşüyordu wp8 e flash desteği için ama hala ses yok

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Mozilla firefox un windows8 tarayicisi geliyor bir ihtimal wp8 de gelebilir. :hmmm

soyluozcan

Üye
    Konu Sahibi
HTML5 adobe flash kadar iyi mi peki? yani flash oyunlar, video motorları vs. html5 tabanında çalışabilecek mi?

venusutarit

venusutarit

Üye
Çoğu site hala html5 e geçmedi bence çokta bir espirisi yok şu anda

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen bi çok site geçmedi ama çalışmalar hız kazandı yakında geçecekler yıl sonuna kadar geçerler diye tahmin ediyorum

aleranol

aleranol

Üye
önümüzdeki yılın sonunda türk sitelerinin çoğu geçer eminim.

soyluozcan

Üye
    Konu Sahibi
adobe egemenliğinden kurtuluyoruz desenize böylece telefon firmaları herhangi bir lisans satın almadan tüm siteleri destekleyen bir tarayıcı kullanabilecekler cihazlarda

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
HTML5 batarya ömrü / performans harikası geliştiriciler adobe nin html5 e ağırlık vermesini davul zurna ile kutladılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
HTML5 batarya ömrü / performans harikası geliştiriciler adobe nin html5 e ağırlık vermesini davul zurna ile kutladılar

Evet Apple da flash desteğini çok şarz yediği için koymadığını söylemişti.Gerçi gene de şarzı az gidiyor diyorlar ama:ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de çıkmıyo diye biliyorum :hmmm

eRdaL.

eRdaL.

Üye
n9 html5 sitesinde video aciyor bu 800 neden acmiyor anlamadim

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Cihaz kilitli yukleme yapamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt