Bu iş olacak gibi.:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
Cesaretimi toplamaya başladım ama bugün çok güzel bir fırsatı da geri teptim.Kızla bugün birkaç kere konuştum.Sınavın nasıl geçti diye sordum, ona kantini açtım.Onu görünce, düşününce nefesim kesiliyor ya.Olucak bu iş inşallah.Ama kız beni arkadaş olarak da görüyor olabilir.Yarın onu yakalayabilirim.
*Kıza duygularımı biraz belli etmiş olabilirim çok göz göze geliyoruz çünkü.
Tavsiyeleriniz?

V/RS

V/RS

Üye
Cesaretimi toplamaya başladım ama bugün çok güzel bir fırsatı da geri teptim.Kızla bugün birkaç kere konuştum.Sınavın nasıl geçti diye sordum, ona kantini açtım, bir de dersiniz ne diye sordum.Onu görünce, düşününce nefesim kesiliyor ya.Olucak bu iş inşallah.

Hadi bakalım inşallah heyecanlanacak hiçbirşey yok aslında bende çok heyecanlanıyodum birkaç ay kadar önce ama bundan sonra o heyecan ne ona ne başkasına kalmadı artık umarım senin işin rast gider gitmezsede üzülme en azından yolun başında kabul etmezse etmez dediğim gibi fazla canımlı cicimli olma tekmeyi yersin rahat ol relax ol güzel haberleri bekliyoruz.Bu konunun sonuda benm konunun sonu gibi olmaz inşallah.

fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
Hadi bakalım inşallah heyecanlanacak hiçbirşey yok aslında bende çok heyecanlanıyodum birkaç ay kadar önce ama bundan sonra o heyecan ne ona ne başkasına kalmadı artık umarım senin işin rast gider gitmezsede üzülme en azından yolun başında kabul etmezse etmez dediğim gibi fazla canımlı cicimli olma tekmeyi yersin rahat ol relax ol güzel haberleri bekliyoruz.Bu konunun sonuda benm konunun sonu gibi olmaz inşallah.
En azından içimde kalmaz bu duygular,gidip söyleyeceğim doğru zamanda.Kıza bu duyguları beslerken birine kaptırırsam yıkılırım.

V/RS

V/RS

Üye
En azından içimde kalmaz bu duygular,gidip söyleyeceğim doğru zamanda.Kıza bu duyguları beslerken birine kaptırırsam yıkılırım.

Aynen fazla bekleme söyle bir an önce

juristokrat

juristokrat

Üye
sakin olmaya bak.sakın ha sakın kızın sözlerinden ve gözlerinden normal bir insanın anlayabileceğinden fazla anlam çıkarmaya çalışma.aklın bulandıgında ilk kuralı hatırla:kimse senden değerli ve vazgeçilemez değil.belki unutamazsn bir insanı ama vazgeçebilirsin.

fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
Perşembe ya da Cuma söylemeliyim artık.Bugün bir kez daha gördüm tek başına.İlk başta yine heyecanlandım.Biraz bekledim.Sonra içimden "Ne olursa olsun" dedim.Tam gidiyorum ki kız bahçeye çıktı.:(
Arkadaşlar benim yaşım size göre biraz küçük lütfen heyecanı normal karşılayın, bu konuda tecrübesiz sayılırım.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben valla kızın önüne şak diye çıkıp çıkma teklifi etmiştim :)
Kız : Hiç etmiyeceksin sandım .. Dedi :) O gün bu gündür çıkıyoruz işte.. :D

fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
Ben valla kızın önüne şak diye çıkıp çıkma teklifi etmiştim :)
Kız : Hiç etmiyeceksin sandım .. Dedi :) O gün bu gündür çıkıyoruz işte.. :D
Ciddi misin, bana şu an manyak gaz verdin.
Bi de ne demeliyim o an kıza?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ciddi misin, bana şu an manyak gaz verdin.
Bi de ne demeliyim o an kıza?
Vallahi dediklerim halen aklımda..Bak yazayım..Eve giderken yakaladım..

Ben : Sana çok önemli bir şey soracağım.
Kız : Ne işin var burda..
Ben : Boşver çok önemli bir şey söyleyeceğim..
Kız : E söyle bakalım..
Ben : Seni çok seviyorum..
Kız : Fatih kafana bir şey mi düştü ..
Ben : Hayır .... Benimle çıkar mısın ??
Kız : İnanmıyorum yaa..
Ben : Neden inanmıyorsun..
Kız : Aslında biliyor musun , hiç etmeyeceksin sandım..

Böyle gidiyor.. O anki duyguları yansıtmam biraz zor ama .. Kabataslak olarak böyle.. Sende işe yarar mı bilemem :D

fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
Kızla aram iyi gidiyor bakalım ne olacak?:D
Twitter'da takip isteğinin kabul etmiş.Bende onunkini ettim tabii.:D
Artık yarın ya da Cuma büyük gün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...