!!! Revaçta olan Akıllı Telefonlar !!! Ve fiyatları !!! 27.03.2013 Güncelleme !!

Sponsorlu Bağlantılar

lgkg300

lgkg300

Üye
Neo v nin ikinci el piyasası nedir bilgisi olan var mi

__xXx__

__xXx__

Üye
Neo v nin ikinci el piyasası nedir bilgisi olan var mi

cihazın temizliğine göre 550-700 arası iki haftalık teknosa garantili neo v almıştı başka forumdan bir arkadaş 700 liraya

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu konuyu ben nasıl güncel tutacağım ki konu gittikçe kayıyor aşağı :D

lgkg300

lgkg300

Üye

cihazın temizliğine göre 550-700 arası iki haftalık teknosa garantili neo v almıştı başka forumdan bir arkadaş 700 liraya

Eyvallah gardaşim biraz daha bekleyelim bakalım düşer fiyatı illa ki

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bu konuyu ben nasıl güncel tutacağım ki konu gittikçe kayıyor aşağı :D

Yönetici arkadaşlarla irtibata geç, üst konu olmasını talep edin...

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah çok güzel olmuş :oke:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
galaxy note, galaxy r, htc one x nerde?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hemen ekliyorum onları da..Gece geç saatlerde hazırladığım için bütün telefonlar aklıma gelmedi..kusuruma bakmayın..Uyardığın için sağol..

ilk mesajını düzenle öyle güncel tutarsın

aleranol

aleranol

Üye
galaxy note un fiyatından eminmisin? Eğer öyleyse bi tane alayım hemen :)

cyber

cyber

Üye
neo V

avcitalip

avcitalip

Üye
bazı cihazların fiyatları 100-200 tl oynuyor arada ama okadar olur :tşk:

lgkg300

lgkg300

Üye
Benim anlamadığım bu kadar donanımlı cihazlara nasıl olur da 3G ile görüntülü görüşme özelliğini eklemezler illa bir parçasını eksik bırakacaklar ki müşteri gözünü başka bir ürüne diksin. Tam donanımlı eksiksiz bir ürün var mi piyasada? Mesela android olsun kamerası 4-4lük rami tatmin edici işlemcisi iyi ekran çözünürlüğü iyi video çekimi iyi 1500 mAh gibi var mi böyle bir cihaz yok tabi... Böyle bir cihaz olsa yeni çıkacak ürünleri kim alacak ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Benim anlamadığım bu kadar donanımlı cihazlara nasıl olur da 3G ile görüntülü görüşme özelliğini eklemezler illa bir parçasını eksik bırakacaklar ki müşteri gözünü başka bir ürüne diksin. Tam donanımlı eksiksiz bir ürün var mi piyasada? Mesela android olsun kamerası 4-4lük rami tatmin edici işlemcisi iyi ekran çözünürlüğü iyi video çekimi iyi 1500 mAh gibi var mi böyle bir cihaz yok tabi... Böyle bir cihaz olsa yeni çıkacak ürünleri kim alacak ?
Kardeş yemin ediyorum düşüncelerimi okudun vallahii..Şöyle 4.2 inç 12 mp 4 çekirdek 2 gb ram , bütün işletim sistemlerini alıyor ve fiyatı da 1000 lira felan ..Fena olmazdı yani :D

• Beğen
Tepkiler: htc123
serinaga

serinaga

Üye
Kardeş yemin ediyorum düşüncelerimi okudun vallahii..Şöyle 4.2 inç 12 mp 4 çekirdek 2 gb ram , bütün işletim sistemlerini alıyor ve fiyatı da 1000 lira felan ..Fena olmazdı yani :D

Süper olurdu daaa ... Maalesef nerdeee ...

lgkg300

lgkg300

Üye

Zannediyorum adamlar bu eksiklikleri bilinçli yapıyorlar en dandik telefonlarda 3G desteği (görüntulu görüşme) var, akıllı telefonlarda yok. Yoksa koskoca akıllı telefonu yapan adam 3G ekleyemez miydi?
Dikkat ettiyseniz sadece akıllı telefonlarda değil diğer eski symbian telefonlarda da bu tür eksiklikler var (malzemeden çalmak gibi :ehe ) kimi telefonda ya 3G yoktur ya kamerası düşüktür.
5800 in video kaydı iyi ama kamerası yani fotoğrafları berbat. 2mp bir alt versiyonu olan 5228 in fotoğrafı çekme kabiliyeti daha iyi

- - - Eklendi - - -

aklıma şu geldi hani masaüstü bilgisayarları toplama alıyoruz ya istediğimiz şekilde keşke telefonda da böyle bir durum olsa muhteşem olurdu :D

tempestshine

tempestshine

Üye
c6-01 de var :tebessüm:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

Zannediyorum adamlar bu eksiklikleri bilinçli yapıyorlar en dandik telefonlarda 3G desteği (görüntulu görüşme) var, akıllı telefonlarda yok. Yoksa koskoca akıllı telefonu yapan adam 3G ekleyemez miydi?
Dikkat ettiyseniz sadece akıllı telefonlarda değil diğer eski symbian telefonlarda da bu tür eksiklikler var (malzemeden çalmak gibi :ehe ) kimi telefonda ya 3G yoktur ya kamerası düşüktür.
5800 in video kaydı iyi ama kamerası yani fotoğrafları berbat. 2mp bir alt versiyonu olan 5228 in fotoğrafı çekme kabiliyeti daha iyi

- - - Eklendi - - -

aklıma şu geldi hani masaüstü bilgisayarları toplama alıyoruz ya istediğimiz şekilde keşke telefonda da böyle bir durum olsa muhteşem olurdu :D
Aynen ya her istediğini ekliyorsun :D bu arada istediğiniz bir telefon varsa konuya ekleme yapabilirim.. Unuttuklarımı yazarsanız iyi olur..

• Beğen
Tepkiler: htc123
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu konuda ve Android bölümündeki diğer konuda, cep telefonları listelenmiş. Hiçbirinde Xperia Pro yok.

Üst Alt