Telefon konusunda kararsız kaldım Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Sony Ericson Xperia Ray mi yoksa Samsung i8150 Galaxy W mi

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal_

Sosyal_

Üye
    Konu Sahibi
Telefon konusunda kararsız kaldım Yardım
Sony ericsson xperia ray mi yoksa Samsung i8150 Galaxy W mi kararsız kaldım hangisini önerirsiniz veya bunlara benzer telefonlarda olabilir.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
kesinlikle GW bu ne ya sorumu bu rayda minicik ekran var :D işlemci farkı diz boyu :D ekran farkı diz boyu
git kapat şu konuyu

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy W .. Ekran boyutu bile sana açıklar telefonu ..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Marka / Model
Marka / ModelMarka / ModelMarka / Model
MarkaSamsungSony Ericsson
ModelGalaxy WXperia Ray
Form faktörCandybarCandybar
RenkBlack, WhiteBlack, Gold/white, Pink
Şebeke
ŞebekeŞebekeŞebeke
GSM şebeke3G, EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G), HSUPA3G, EDGE, GPRS, HSDPA (3G), HSUPA
Servis850, 900, 1800, 1900850, 900, 1800, 1900, 2100
Bağlantılar
BağlantılarBağlantılarBağlantılar
Bluetoothv3.0 with A2DPv2.1 with A2DP
KızılötesiHayırHayır
Wi-Fi(WLAN)EvetEvet
USBMicroUSB v2.0, YesMicroUSB v2.0, Yes
Faks / VeriEvetEvet
Ekran
EkranEkranEkran
Ana ekranColor TFT capacitive touchscreenLED Backlit LCD capacitive touchscreen
Renkli ekran16.000.000 renkler16.000.000 renkler
Boyutlar94.0 mm mm.83.8 mm mm.
Çözünürlük480 x 800 piksel480 x 854 piksel
Dış ekranHayırHayır
Bellek
BellekBellekBellek
Dahili bellek512MB300MB
Harici bellek32GB32GB
Bellek Kartı yuvaları11
Bellek kartı tipleriMicroSD, MicroSDHCMicroSD, MicroSDHC
Temel özellikler
Temel özelliklerTemel özelliklerTemel özellikler
PilStandard battery, Li-Ion 1500 mAhStandard battery, Li-Ion 1500 mAh
Bekleme süresi0 Saat430 Saat
Konuşma süresi0 Saat6.5 Saat
Arama
AramaAramaArama
TireşimEvetEvet
Foto IDEvetEvet
MelodilerMMF, WAVMP3
Kamera
KameraKameraKamera
KameraEvetEvet
Megapiksel5 megapiksel8.0 megapiksel
Maks. fotoğraf çözünürlüğü2592x1944 piksel3264x2448 piksel
Dijital zumYes xYes x
Optik zumHayırHayır
Otomatik netlemeEvetEvet
FlaşEvetEvet
Video kayıtEvetEvet
İkinci (dahili) kameraEvetEvet
SMSEvetEvet
MMSEvetEvet
T9 metin girişiEvetEvet
E-postaEvetEvet
HTML tarayıcıEvetEvet
Multimedya
MultimedyaMultimedyaMultimedya
FM radyo çalarEvetEvet
Java desteğiEvetEvet
Ses çalareAAC, MP3, WAVeAAC, MP3, WAV, WMA
Video oynatmaDivX, H263, H264, MP4, WMV, xVIDH263, H264, MP4
Özellikler
ÖzelliklerÖzelliklerÖzellikler
Melodi eklemeEvetEvet
Ajanda fonksiyonlarıOrganiser, Voice memo/dial/commands, Document editor (Word, Excel, PowerPoint, PDF)Organiser, Voice Memo, Document viewer
Görüntülü görüşmeEvetEvet
Diğer özelliklerAndroid OS, v2.3 (Gingerbread), 1.4 GHz Scorpion processor, Adreno 205 GPU, Qualcomm MSM8255T Snapdragon, Accelerometer & Proximity sensor, Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa, Adobe Flash support, 3.5 mm audio jack, A-GPSAndroid OS, v2.3 (Gingerbread), 1GHz Scorpion processor, Adreno 205 GPU, Snapdragon, 4GB included, A-GPS, Digital compass, SNS, TrackID, SensMe, Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Calendar, Google Talk, Bravia Mobile engine, Accelerometer & Proximity se
Format
FormatFormatFormat
Ağırlık109 g.100 g.
Boyutlar (Y x G x D)115.5x59.8x11.5 mm.111x53x9.4 mm.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu nasıl soru diye soru mu olur arkadaşım?? Adam arada kalmış sadece bir cevap bekliyor galaxy w yazmanız yeter adamı terslemenize küçümsemenize gerek yok! Hele sen mastelaa sen de o kadar konu açtın bilmedin sordun sana böyle yapsak hoşuna gider miydi ?? Ayıptır!

kardeşimm illa ikisi dersen galaxy w ama biraz daha çıkarsan xpreia neo v al

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Sosyal_

Sosyal_

Üye
    Konu Sahibi
Aslında haklısınız evet ekran açısından gayet iyi benim merak ettiğim kullanabilirlik sağlamlık güncelleme vs. konular aslında. Telefonlar konusunda yeni yeni araştırmaya başladım ve bana hoş güzel gelen telefonlar bunlardı ama başka telefonlarda olabilir benzer özelliklere sahip aynı fiyat aralığında....

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim anlayışınızdan ve yaklaşımız dan neo v dikkate alacağım sağol.

- - - Eklendi - - -

bu nasıl soru diye soru mu olur arkadaşım?? Adam arada kalmış sadece bir cevap bekliyor galaxy w yazmanız yeter adamı terslemenize küçümsemenize gerek yok! Hele sen mastelaa sen de o kadar konu açtın bilmedin sordun sana böyle yapsak hoşuna gider miydi ?? Ayıptır!

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Tamam ben o bakımdan düşünmedim .. Özür diliyorum .. Niyetim bu değildi mesajı düzeltiyorum ..

tempestshine

tempestshine

Üye
xperia neo v alternatif olabilir :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Aslında haklısınız evet ekran açısından gayet iyi benim merak ettiğim kullanabilirlik sağlamlık güncelleme vs. konular aslında. Telefonlar konusunda yeni yeni araştırmaya başladım ve bana hoş güzel gelen telefonlar bunlardı ama başka telefonlarda olabilir benzer özelliklere sahip aynı fiyat aralığında....

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Kardeşim bütçeni söylersen yani tam olarak daha iyi telefon önerebiliriz düşüncesindeyim..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Rica ederim kardeşim şimdiden hayırlı olsun

Sosyal_

Sosyal_

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bütçeni söylersen yani tam olarak daha iyi telefon önerebiliriz düşüncesindeyim..

700-850 civarında...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Motorola Atrıx hakkında düşünceleriniz nelerdir fikir verebilir misiniz.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
700-850 civarında...
Sony Xperia Neo V en iyisi kardeşim bence Bu dediğin fiyata
.. Ama 2. elde alabiliyorum dersen Lg Optimus Black tavsiye ederim.. Bir de telefonunda olmasını istediğin özellikleri yazar isen çok daha faydalı olur kanaatindeyim..

xxmassakaxx

Üye
Xperia ray alman daha faydalı olur.16x zoomlu 8 mp kamerası düşük ışıkta bile çok iyi çekiyor.Grafik kartı olarakta xperia rayden daha büyük telefonlar için adrenonun en az 220 olması gerekir şahsen.Inç yüksek çözünürlük düşük olunca (ppi değeri, yani inç başına pixel düştüğü için) grafik parçalanıyor.Neo almanı da tavsiye etmiyorum.Ray 3.3 inç, Neo 4 inç çözünürlükler aynı.Mantıklı düşününce ray fiyatına göre en iyi telefon.Galaxy S2ye kadar bütün samsung telefonlarından daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Kamera, dizayn işlemci, uygulama uyumluluğu konusunda ray en iyisi.Yüzlerce lira harcayıp telefon alırsın, telefonun bi oyunu açamaz bütün hevesin kaçar.Ice cream sandvich güncelemesini de unutmayalım bu arada.Galaxy Wnin ekranı Color TFT, Xperia Rayin LED Backlit LCD bu arada.Aradığın özellikleri söylersen başka bir telefon da önerebilirim istersen bütçene göre.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
700-850 civarında...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Motorola Atrıx hakkında düşünceleriniz nelerdir fikir verebilir misiniz.

Kardeş Motorola atrix de kasılmalar felan oluyormuş.. Multi-touch larında .. Yan ben böyle biliyorum.. Tabi çok daha iyi bilen vardır forumda..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kesinlikle neo v al kardeşim

Sosyal_

Sosyal_

Üye
    Konu Sahibi
Xperia ray alman daha faydalı olur.16x zoomlu 8 mp kamerası düşük ışıkta bile çok iyi çekiyor.Grafik kartı olarakta xperia rayden daha büyük telefonlar için adrenonun en az 220 olması gerekir şahsen.Inç yüksek çözünürlük düşük olunca (ppi değeri, yani inç başına pixel düştüğü için) grafik parçalanıyor.Neo almanı da tavsiye etmiyorum.Ray 3.3 inç, Neo 4 inç çözünürlükler aynı.Mantıklı düşününce ray fiyatına göre en iyi telefon.Galaxy S2ye kadar bütün samsung telefonlarından daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Kamera, dizayn işlemci, uygulama uyumluluğu konusunda ray en iyisi.Yüzlerce lira harcayıp telefon alırsın, telefonun bi oyunu açamaz bütün hevesin kaçar.Ice cream sandvich güncelemesini de unutmayalım bu arada.Galaxy Wnin ekranı Color TFT, Xperia Rayin LED Backlit LCD bu arada.Aradığın özellikleri söylersen başka bir telefon da önerebilirim istersen bütçene göre.

Şöyle söyleyeyim seninde belirttiğin gibi "Yüzlerce lira harcayıp telefon alırsın, telefonun bi oyunu açamaz bütün hevesin kaçar." bu duruma düşmek istemiyorum. Kamerası iyi olmalı ve nette gezinirken veya faceye bakarken videoları veya resimleri açıp rahatlıkla oynatabilmeli... Navigasyonu da iyi olursa güzel olur :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Şöyle söyleyeyim seninde belirttiğin gibi "Yüzlerce lira harcayıp telefon alırsın, telefonun bi oyunu açamaz bütün hevesin kaçar." bu duruma düşmek istemiyorum. Kamerası iyi olmalı ve nette gezinirken veya faceye bakarken videoları veya resimleri açıp rahatlıkla oynatabilmeli... Navigasyonu da iyi olursa güzel olur :)

neo v işini görür kardeşim

Sosyal_

Sosyal_

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericson neo xperia ray'in bir alt modeli değil mi? Benim bildiğim ray daha iyi gibi.

xxmassakaxx

Üye
Xperia rayden memnun kalırsın bence.Ppi değeri yüksek olduğundan görüntü çok canlı ve keskin.Video 1280x720 pixele kadar rahat oynatır.1920x1080 pixel videoları mx player gibi marketten indirilen oynatıcılarla görüntüleyebilirsin.Facebook ile entegre olma özelliği, e mail entegre etme özelliği, navigasyon özelliği çok iyi.Inceleme videolarına bakmanı tavsiye ederim.Motorola ve BlackBerryi hiç tavsiye etmiyorum.Çok müzik dinleyen biriysenyeni çıkacak olan htc desire c modelini de önerebilirim.Işlemci ve grafiği biraz düşük ama Beats Audio teknolojisi paha biçilemez bir özelllik.htcnin Beats Audio teknolojili çok telefonu var fakat telefon olmaktan çıkmış büyüklükteler.htc desire c küçük boyutta olduğu için fiyatı yüksek olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt