n97 çöktü Yardııııımmmmmm.....!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
n97 çöktü Yardııııımmmmmm.....!!!!
n97 kullanıyorum... telefon C: telefon system E: yığın hafıza 32 gb F: hafıza kartı 4 gb gibi sürücülerden oluşuyor
E:\Reusorces dosyasına bi dosya attım telefon kapandı açılırken tam nokia yazısı gelicekken siyah ekran gelip ekran kararıyor.
flash format vs. denedim olmuyor telefoncuda yapamadı:ağlarım: sizce ne yapmalıym :vur
LÜTFEN YARDIM EDİNN...:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

'Sefer

'Sefer

Üye
hafıza kartını biçimlendirdin mi

• Beğen
Tepkiler: sm3

vada_vada

Üye
arıza büyük olasılık la remlerden gözüküyo nokia yazısına kadar gelip tekrar kapanıyor mu yoksa siyah ekran modunda kalıyor mu ?

• Beğen
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
flashla ble düzelmediyse sorun ciddi. Buyuk ihtimal rom dan . Ama hafza kartını bçmlndrdğnde olma ihtimalide var. Çnkü bütn resource klasörleri sistem tarafından okunur açılırken. Öncelikte hafıza kartındadir diye biliyorum ben. Tam emn dğlm ama .

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Format yığın hafızayı yani E sürücüsünü temizlemiyor
Sen dosyayı E sürücüsüne atmışsın, E yığın hafızayı temizledinmi?

• Beğen
joker.lg

joker.lg

Üye
bilgisayardan e yi biçimlendirebilirsen sorun düzelir bence

• Beğen
ZaZuM

ZaZuM

Üye
flashla gitsin ne uğraşıyorsun

• Beğen
0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
e yi formatlaman sorunu çözecek büyük ihtimalle . Birde öncelik e de değildir sistemin dahili bileşenleri önceliklidir e sonraki işlem . Sistem çalıştıktan sonra e ye bakar .

• Beğen
sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayara takınca e yi görmüyor :(

joker.lg

joker.lg

Üye
bilgisayara takınca e yi görmüyor :(

hafıza kartını çıkar açmayı dene bilgisayardan son yazılımı güncelle belki olur ?

- - - Eklendi - - -

flash yapınca telde sadece rom falan değişiyor e c aynı kalıyor o yüzden flash yaparken ılk önce teli formatlayin diyorlar

• Beğen
sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartınıda söktüm denedim olmuyor :(
formatladım flash bastım ama 21.0.45 yazılım vardı 22.0.110 denemedim jafı kullandım photiex hiç kullanmadım kullanabilirmiyim bilmiyorum:vur

joker.lg

joker.lg

Üye
hafıza kartınıda söktüm denedim olmuyor :(
formatladım flash bastım ama 21.0.45 yazılım vardı 22.0.110 denemedim jafı kullandım photiex hiç kullanmadım kullanabilirmiyim bilmiyorum:vur

nokia süiteden güncelle

- - - Eklendi - - -

hem jaf biliyorsan indir son yazılımı sonra jafla aynı şey onu kullanmana gerek kalmaz

- - - Eklendi - - -

sen ne atmıştın dosyanın içine hangi program buna sebeb oldu ?

• Beğen
joker.lg

joker.lg

Üye
sen en başta hata yapmışsın bunlar Flipfont adlı bir program ile çalışacak onları içine koyacaksin öyle direk dosya kopyalama ile olmaz :hmmm

• Beğen
sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
işte bnm yaptığım salaklık telefon e yi görse atacam bi biçimleme ardından bas flaşhı tmm ama olmuyo neyse yarın bidaha bi flash basayım bari en son sürümünü deneyeceğim inşallah olur şimdiden yardım ettiğin için teşekkür ediyorum saol. :)

joker.lg

joker.lg

Üye
önemli değil inşallah olur olmazsa çok uğraş düşün hatta e yi ıptal et sonra formatla yapmaya çalış iste :) bak benden sana tavsiye oyun program vs birşeyler yapacaksan hafıza kartına kur müzık video vs yi de e sürücüsüne koy bir problem oldu mu hafıza kartını çıkar telefon çalışır ben n97 mini kullanıyorum simdi öyle yapıyorum :) hadi kolay gelsin sana

- - - Eklendi - - -

işte bnm yaptığım salaklık telefon e yi görse atacam bi biçimleme ardından bas flaşhı tmm ama olmuyo neyse yarın bidaha bi flash basayım bari en son sürümünü deneyeceğim inşallah olur şimdiden yardım ettiğin için teşekkür ediyorum saol. :)

ovidede mi görmüyor ? E yi

• Beğen
sm3

sm3

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil inşallah olur olmazsa çok uğraş düşün hatta e yi ıptal et sonra formatla yapmaya çalış iste :) bak benden sana tavsiye oyun program vs birşeyler yapacaksan hafıza kartına kur müzık video vs yi de e sürücüsüne koy bir problem oldu mu hafıza kartını çıkar telefon çalışır ben n97 mini kullanıyorum simdi öyle yapıyorum :) hadi kolay gelsin sana

- - - Eklendi - - -

ovidede mi görmüyor ? E yi

hiç bi şekilde görmüyor

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
e yi formatlaman sorunu çözecek büyük ihtimalle . Birde öncelik e de değildir sistemin dahili bileşenleri önceliklidir e sonraki işlem . Sistem çalıştıktan sonra e ye bakar .
Resource font a at bakıyım noluyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt