Mesaj kasmaktan bir hal olduk :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

webci274

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj kasmaktan bir hal olduk :))
Kardeşim s60v2 bölümünü takip ediyorum gerek destek, gerek de program tema vs paylaşım bölümlerinden kalın yazılı olanları, yani içinde okumadığım mesajlar olan konuları okuyorum.
Belki diyorum birinin yardıma ihtiyacı olurda kimse görmez. Belki ben yardım edebilirim diye sürekli yapmam gereken işlerim olmasına rağmen vaktimi ayırıp giriyorum. Tabi girmemle beraber oldukça(hatta oldukçadanda oldukça) sinir bozucu olan bir durumla karşılaşıyorum:"Gereksiz, boş, sırf mesaj sayısını artırmak veya dışardan tanıdığı arkadaşının konusunu yorumsuz bırakmamak için yapılan boş yorumlar..."

Buna müdahale etmezseniz zaten ne olacağı meçhul... Daha biraz önce, "güncel sürümün başka bir konuda yayınlandığı belirtilmiş olmasına rağmen" bir program konusuna arkadaşım ikisi "Teşekkürler" diye yorum atıyor...
Şahsen bu durumdan oldukça rahatsızım ve şikayetçiyim.
Istediğim bu gibi, siteyi çöplük yapan mesajlara engel olunmasıdır.
Selametle...

KayraBey

KayraBey

Üye
İlerleyen zamanda Teşekkür etmek yasaklanır diye düşünüyorum :)

marist

marist

Üye
Tşk etmektemi suç :dry:

webci274

Üye
    Konu Sahibi
Ya sizde anlama sorunu var ya da... Neyse, ne diyorum anlatayım:"Sizin dolu sandığınız mesajlar yüzünden sorun yaşıyorum."
"Teşekkür etmek yasaklanır" demiş iki kişi, biride gülmeye çalışmış. Ne yazdığını tam okumayan, yazılanı anlamadan yorum yapan kişilerin kendilerini ifşa edişini görmekteyiz diyorum size cevaben...

asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi mesaj kasmak diyorsun fakat bazen bu gerekli oluyor örneğin ben işime yaşayacak olan bir programı 2 ay 3 ay veya daha fazla zamanda farkedip indiriyorum o arkadaşa teşekkür ettiğimizde bu sizce kasmak mı veya s3 yeni geçenler gerekli programları indirip teşekkür ettiği zaman bu kasmak mı oluyor bazen bende karşıyım tartışılabilir bi konu var adam gelmiş hiç alakasız teşekkür ediyor neye teşekkür ediyorsa fakat çokta abartmamak lazım kötü durumlar için bu yapılıyorsa şikayet et butonu var o butonu kullanalım diyorum bunlar benim düşüncelerim

akrep_81

Üye
Arkadaşlar bence konulara yapılan teşekkürler emeğe yapılan teşekkürlerdir. Konuyu açmak bile emektir. Emeğe saygı duyuyoruz.

webci274

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yazımı okuduğunuz için teşekkürler.
Daha önce birkaç kendinibilmez gelip okumadan konuyu baltalamaya çalıştı.

asigsasi, kardeş seni anlıyorum. Bahsettiğin durum önemli bir sevinç anıdır bende gecelerce arayıp bulamadığım bir programı paylaşan birine teşekkür ederim. Fakat durum vahim bir hal alıyor. Forum boş bir yer oluyor. Bahsettiğim gibi, boş konuya teşekkür edenler var kardeş ne diyeyim.
Benim gördüğüm sorunlardan birisi bu.
Şimdi de çözüm önerilerimi yazayım:
-Bilgisayardan girenler için zaten teşekkür et veya beğen butonu var, burası kullanılsın. En yakın zamanda bu özellik mobil temaya da açılsın. Böylece bu sıkıntı çözülür görüşündeyim.

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaşlar yazımı okuduğunuz için teşekkürler.
Daha önce birkaç kendinibilmez gelip okumadan konuyu baltalamaya çalıştı.

asigsasi, kardeş seni anlıyorum. Bahsettiğin durum önemli bir sevinç anıdır bende gecelerce arayıp bulamadığım bir programı paylaşan birine teşekkür ederim. Fakat durum vahim bir hal alıyor. Forum boş bir yer oluyor. Bahsettiğim gibi, boş konuya teşekkür edenler var kardeş ne diyeyim.
Benim gördüğüm sorunlardan birisi bu.
Şimdi de çözüm önerilerimi yazayım:
-Bilgisayardan girenler için zaten teşekkür et veya beğen butonu var, burası kullanılsın. En yakın zamanda bu özellik mobil temaya da açılsın. Böylece bu sıkıntı çözülür görüşündeyim.

inşallah diyelim canını sıkma :oke:

navti

navti

Üye
gereksiz açılan konularda cabası

pelın_

neyın kafasını yaşıyosunuz anlamıyorum msj kasmak nedemek ya:)

pelın_

gereksiz degil site hakkında neler olup bıttıgını ögrenmek için dolaşıyodum neyse s yaaa

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar gereksiz konular gereksize taşınmaktadır, her konu kendini kapsayan bölüme alınır bunu genelde yönetici arkadaşlarımız (bizler) elimizden geldiğince kendimiz ayırt ederek yaparız, kimi vakit üye arkadaşlarımızın şikayeti üzere taşınır, silinir, kapatılır vs-
kimi zamanda denk gelir gereğini yaparız.
Konu hortlatmanında bir uslü vardır yerine göre yapılır ve bizde bunu değerlendirip mesajın kalmasında kusur bulamaz isek bırakırız ama konuya göre yapılan hortlatmanın uygunsuz olduğunu görür isek sileriz.
Teşekkür etmek hepimizin yaptığı bir yaklaşımdır konu sahibini bi nebze'de olsa mutlu etmek ona heves vermek hoşuna gittiğini belirtmek için yapılır, hepimizin niyetide bu doğrultudadır fakat bazen sadece rürtbe atlama için yapılan teşekkür kasanlarda var tabiki ve bu illaki göze çarpıyor bizde gerekeni yapıyoruz.
Bazen konuya sırf konuyu yumuşatmak gerginliği azaltmak için yapılan muhabbetler olabiliyor bu çok aşırı gidilmemiş ise ve gereksize düşmüyor ise kalmasında sorun yok, zaten konu ile alakasız yakından uzaktan alakası yoksa sileriz.
Çokda aşırı resmileşmek gerekmez, kurallarımıza uyulduğu sürece kişilerin bir birine karşı saygı ve sevgisi değişmediği sürece maxicep ailesi olarak huzur içinde olacaksak, çok sıkıcı aşırı alakasız konular mesajlar olmayacaksa, bunu fazlaca büyük bir sorun olmadığı kanaatindeyim.
Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt