bu adam bunu nasıl yapmış :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
bu adam bunu nasıl yapmış :)

evet arkadaşlar komple navibar değilde sadece ana ekranda navibar mümkünmüdür?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Mümkün. Uğraşmak lazım.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
mümkün sadece ana ekran için olanıda var bunun :) ama bu daha çok flash hs e benziyor

Atacan-

Atacan-

Üye
Dostum bunda bişey yokki, Sadece seçenekler yazısına hex değeri atayıp,diğer menüdeki çık kapat seç vs. gibilerini orjinalinde bırakmış.

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bunda bişey yokki, Sadece seçenekler yazısına hex değeri atayıp,diğer menüdeki çık kapat seç vs. gibilerini orjinalinde bırakmış.

aynen kardeşim :oke: bu aralar şu hex nanesine sardım bi çözebilirsem uzay :aha: :kop2:

Atacan-

Atacan-

Üye
Çok sıkıcı dostum bu iş.
Heleki adam akıllı hex düzenleyiciye sahip değilsen, ben değilim mesela :) Bi yeri çeviriyorum diğerini kendi bulup çevirmiyor, illa manuel gözlerinle arayıp kendim bulmak zorunda kalıyorum.
Hele bazı r14 dosyalarının içeriği daha fazla oluyor sonra sıkılıp pes edebiliyorsun :)
Hadi kolay gelsin :)

Eykul

Eykul

Üye
Bunun icin ugrasmaya degmez :)

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Çok sıkıcı dostum bu iş.
Heleki adam akıllı hex düzenleyiciye sahip değilsen, ben değilim mesela :) Bi yeri çeviriyorum diğerini kendi bulup çevirmiyor, illa manuel gözlerinle arayıp kendim bulmak zorunda kalıyorum.
Hele bazı r14 dosyalarının içeriği daha fazla oluyor sonra sıkılıp pes edebiliyorsun :)
Hadi kolay gelsin :)

yok yahu hex maceram bitti burda bitti :d:
uğraşırken çok fena bunaldım hay hexinede geri kalanınada.. :ban: şaka şaka :kop2:

- - - Eklendi - - -

o konuda iyiyim :D lazım olursa:naughty:

o konuyu bende çatır çatır çözerdim heledeki çarpımları. ama bu hex cok fena :emoamca:

- - - Eklendi - - -

Bunun icin ugrasmaya degmez :)

aynen gençliğimi bu hex nanesine harcamamalıyım somuru:

M. tAHA

M. tAHA

Üye
son mesaj çok duygusal oldu:ağlarım:

- - - Eklendi - - -

birinci satır bırıncı sutun
ıkıncı satır bırıncı stun
üçüncü satır :bilmm sütun

:kop2:

- - - Eklenemedi :kop2: - - -

bu yazının hemen üstündeki eklendi yazısıda hoş olmuş. :naughty:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
winhex programını kullanın gençler :D

Atacan-

Atacan-

Üye
winhex programını kullanın gençler :D

Fazla verimli değil bence winhex,blocklar halindeki değerleri buluyor sadece. Block atlanmışsa bulamıyor başka satıra geçtiğinde.illa gözle bakmak zorunda bırakıyor.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
hacım yapılmış olan navibarlardaki programlara ait dosyaları orjinalleriyle değiştirin geriye sadece ev ekranı kalır :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
:kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt