Galaxy Gio'ya alternatif

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio'ya alternatif
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır almayı düşündüğüm galaxy gio hakkında araştırmalar yapıyorum.
Aklımda mini, fit ve ace de vardı, ancak fiyat ve performans bakımından gio'da karar kıldım.

Çok aşinası olmadığım akıllı telefon piyasasında tek hakim olduğum alan Samsung.
Aynı fiyat ve klasmanda bana başka tavsiyelerde bulunabilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler

Elektr0

Elektr0

Üye
1 yıldır gio kullanıyorum - orta seviyede iyi androide ilk başlama telefonuda denebilir... oyun oynamak için degilde az gpu kullanan uygulamalar için ideal RAM benim için en büyük eksisi ve tabi led flaşsız oluşuda bi eksi -- 2.3.6 ya güncelledim ram sürekli dolu 278 mb lık ram var 200 MB lık bölü mü dolu oluyor ... gio nun en büyük sorunlarından biri wifi idi hiç yaşamadım diyebilirim ... kamerası foto çekimleri iyi video kötü şarf süresi 1 gün (normal kullanım) mini 2 yi öneririm buna göre işlemci hızı az daha fazla... yada ace plus modelini 1Ghz işlemci hızı var telefonda fiyatı 800 tl ciharında diye biliyorum

ZaZuM

ZaZuM

Üye
alcatel one touch 995 müthiş bi cihaz özelliklerini internetden bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: JOURNALIST
JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
    Konu Sahibi
1 yıldır gio kullanıyorum - orta seviyede iyi androide ilk başlama telefonuda denebilir... oyun oynamak için degilde az gpu kullanan uygulamalar için ideal RAM benim için en büyük eksisi ve tabi led flaşsız oluşuda bi eksi -- 2.3.6 ya güncelledim ram sürekli dolu 278 mb lık ram var 200 MB lık bölü mü dolu oluyor ... gio nun en büyük sorunlarından biri wifi idi hiç yaşamadım diyebilirim ... kamerası foto çekimleri iyi video kötü şarf süresi 1 gün (normal kullanım) mini 2 yi öneririm buna göre işlemci hızı az daha fazla... yada ace plus modelini 1Ghz işlemci hızı var telefonda fiyatı 800 tl ciharında diye biliyorum

Mini 2 aklımda da fiyat olarak sıkıntıya sokabilir beni.

alcatel one touch 995 müthiş bi cihaz özelliklerini internetden bakabilirsin

Araştıracam dostum teşekkürler

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar yok mu başka fikri olan?

klongs

klongs

Üye
galaxy ace 2 ye bak

KayraBey

KayraBey

Üye
Sony Walkman Live indirime girince 539 lira oluyor.Kardeşim aldı tavsiye ederim.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
optimus hub vardı sanırsam

• Beğen
Tepkiler: JOURNALIST
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt