Bu iş olacak gibi.:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
Bu iş olacak gibi.:)
Arkadaşlar bizim okulda bir kız var resmen bitiyorum kıza her gün onu düşünüyor, geceleri uyuyamıyorum.Fakat kıza açılmam lazım.Kızla tanışıklığımız var, 2 yıldır tanıyorum ama ilk gördüğüm günden beri ondan başkasını gözüm görmüyor.Lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım da kızı etkilemeliyim.Nasıl açılmalıyım?
Kız da bana karşı boş olmayabilir okul zaten fazla büyük değil,(sayıca) onunla her teneffüs göz göze geliyoruz.Zaten kızı boş bulsam direk açılacağım.Ama sırf bir-iki arkadaşı oluyor yanında.Şu anda evdeyim onu göremediğim için kafayı yiyeceğim artık düşünün durumu.Ha bide paranoyak falan demeyin bana ama şöyle bir durum var ki sanırım kızın arkadaşları arkamdan işler çeviriyor.Bugün kıza bir şey söyledim bana bir bakışı vardı ki anlatamam, belkide kız ilk adımı benden bekliyor?
Tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar, lütfen.

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
Sana muthis bi tavsiyem var. Git kizla konuş.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
anılbaran

anılbaran

Üye
sohbet kurmaya çalış ne olursa olsun herhangi bir konu ile ilgli ders karne v.s gibi önce ölye tam bi sohbet etmek lazım

juristokrat

juristokrat

Üye
şimdi adım adım gitmek de yarar var:1.en önemlisi bu onu asla vazgeçilemez görme bunu daima dikkate al kimse senden değerli olamaz.2.kızı çaktırmadan takip et.okul sonrası ne yapıyor çıkıp direkt eve mi gidiyor yoksa başka işlerle uğraşıyor mu?bu adımda önemli olan gözlem.gözlemim konusu da kızın boş anını yakalamak.madem okulda boş kalmıyor çevresi o zaman tek yol dışarda yakalamak.3.2.adım sonucunda tespit ettiğin o boş anı kullan ve karşısına çık konuş.tüm olasiliklarda ilk adımı sakın unutma,yoksa pert olursun.

fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
şimdi adım adım gitmek de yarar var:1.en önemlisi bu onu asla vazgeçilemez görme bunu daima dikkate al kimse senden değerli olamaz.2.kızı çaktırmadan takip et.okul sonrası ne yapıyor çıkıp direkt eve mi gidiyor yoksa başka işlerle uğraşıyor mu?bu adımda önemli olan gözlem.gözlemim konusu da kızın boş anını yakalamak.madem okulda boş kalmıyor çevresi o zaman tek yol dışarda yakalamak.3.2.adım sonucunda tespit ettiğin o boş anı kullan ve karşısına çık konuş.tüm olasiliklarda ilk adımı sakın unutma,yoksa pert olursun.
Benim planım(iyice kafa gitti artık) artık millet okula gelmiyor, öğle arası kaçıyorlar.O ara okul bayağı azalıyor.Onu arada yakalayabilirim.Ama kızın bana karşı duyguları ne emin değilim.
Arkadaşlarıma durumu söyleyeyim mi?
Tabii ki vazgeçilmez değil.

juristokrat

juristokrat

Üye
Kızın salı perşembe okul çıkışı dershanesi var.Servisle gidiyor ama.Diğer günler eve.Benim planım(iyice kafa gitti artık) artık millet okula gelmiyor, öğle arası kaçıyorlar.O ara okul bayağı azalıyor.Onu arada yakalayabilirim.Ama kızın bana karşı duyguları ne emin değilim.
Arkadaşlarıma durumu söyleyeyim mi?
Tabii ki vazgeçilmez değil.

Kızın duygularından emin olsan zaten burada konu açmazdin kardeş.dersaneye giderken sen önden gidip o dershaneye girmeden de konuşabilirsin.arkadaşlarına bence söyleme çünkü bu tür konular uzatmaya çok müsaittir,hani bir de nasıl diyeyim cıvık arkadaşın varsa iş iyice bozulur.ama böyle çok inandığın x kesin bilmeli dediğin arkadaşına söyleyebilirsin.

fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
Kızın duygularından emin olsan zaten burada konu açmazdin kardeş.dersaneye giderken sen önden gidip o dershaneye girmeden de konuşabilirsin.arkadaşlarına bence söyleme çünkü bu tür konular uzatmaya çok müsaittir,hani bir de nasıl diyeyim cıvık arkadaşın varsa iş iyice bozulur.ama böyle çok inandığın x kesin bilmeli dediğin arkadaşına söyleyebilirsin.
Evet tabii emin olsaydım açmazdım konuyu.:D
Cıvık arkadaş durumu başıma daha önce de geldi.Bu durumda ancak birine söylerim bunu.
Dershane işinin olabileceğini sanmam.Eğer yakalarsam söyleyeceğim.
Kız beni gördüğü zaman illaki bakıyor.
*Ben de bakıyorum tabii.:D

TheCower

TheCower

Üye
Ya sen kıza naber falan demiyo musun ? Naber de kur muhabbeti al işte sana fırsat gören de yanında abisiyle geziyo sanacak

Eykul

Eykul

Üye
Sana muthis bi tavsiyem var. Git kizla konuş.

Haha bence de :D

Bence fazla bekleme sonra baskasi gelir alir kizi :D ve juristokrat in soyledigi gibi fazla da takilmaa ona. Yani ya en kisa zamanda konusmaya bak yada hayatinin tam ortasina koyma bosu bosuna aci cekeceksin sonra... Numarasi var mi? Ortak arkadaslariniz var mi? Ayni yerlere mi takiliyorsunuz okuldan sonra?

fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
O zaman en kısa sürede gidip konuşacağım kızla.Budur.İnşallah iyi olur sonuç.

Eykul

Eykul

Üye
Tavsiye yanliz ol. Kiz birsey soylemem isterse birak konussun. Herseye hazirlik li o. Dusun ki senden hoslanmaya bilir o dusunce ile git ki hayal kirikligi olursa atlatabilesin. Numarasi varsa haber ver onemli birsey konusacagini

marist

marist

Üye
BöyLe işLer bekLemeye gelmez. En kısa sürede konuşmaya bak ve sonucu buraya yaz sonra. :sirit:

V/RS

V/RS

Üye
Hiç kasma kardeşim kendini kasacak birşey yok gerçekten kabul ederse kendi yararına etmezse zararına senin kaybedeceğin birşey yok çünkü sen gerçekten seviyosun. Diyelim kabul etti sakın ama sakın deli gibi sevdiğini belli etme yoksa tekmeyi vurur postalar bana yaptığı gibi genelde ağırbaşlı ol dediğim dedik ol fazla canımlı cicimli konuşma yoksa ayrıyetten buraya ''Sevgilim beni terketti onu nasıl geri kazanabilirim'' gibisinden bi konu açabilirsin dikkatli ol ben yandım sende yanma

fLuke!

fLuke!

Üye
    Konu Sahibi
Hiç kasma kardeşim kendini kasacak birşey yok gerçekten kabul ederse kendi yararına etmezse zararına senin kaybedeceğin birşey yok çünkü sen gerçekten seviyosun. Diyelim kabul etti sakın ama sakın deli gibi sevdiğini belli etme yoksa tekmeyi vurur postalar bana yaptığı gibi genelde ağırbaşlı ol dediğim dedik ol fazla canımlı cicimli konuşma yoksa ayrıyetten buraya ''Sevgilim beni terketti onu nasıl geri kazanabilirim'' gibisinden bi konu açabilirsin dikkatli ol ben yandım sende yanma
Teşekkürler:oke:
Bir de numarasını ezberlemiştim arayayım mı?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Nolacaksa olsun diyebilirsen o kelimeyi kendine diyebildikten sonra yaparsin ancak

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye

Aynen katılıyorum usta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...