603, 700, 701?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CcezaA

Üye
    Konu Sahibi
603, 700, 701?
sizce arkadaslar hangisi daha iyi 603mü 701mi 700mi ? Ben karsılastırdım ama pek fark görmedim sizce hangisi?

luckysleven

luckysleven

Üye
dokunmatik ekranli telefonlarda 1 inc in bile fark yarattigini dusunursek 701 3.5 lik ekraniyla ilk tercihin olsun bence bunun disinda al birini vur otekine : )

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
701 :oke:

emreli01

emreli01

Üye
c7 :yuru :naughty:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
dokunmatik ekranli telefonlarda 1 inc in bile fark yarattigini dusunursek 701 3.5 lik ekraniyla ilk tercihin olsun bence bunun disinda al birini vur otekine : )
Bu ne saçma bir yorumdur. 603 de 3.5 inch. Sadece 700 3.2 inch.
Konuya dönersek 701'e o kadar para verme yazık. Yakında bitecek bir sisteme o para verilmez 603 ile 701 arasında büyük fark yok buna rağmen 603 f/p kralı ve 599 tl iken kaçırma derim 603 fiyatını kuruşuna kadar hakediyor. 701'in 3 mp fazladan kamerası bile fark yaratamaz çünkü autofocus yok. Ha bütçen genişse 701 alma en azından Android'li bir cihaz al da değsin derim ben :oke:

• Beğen
Tepkiler: umt07
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
701 le 205 tane fotoğraf çekmiş biri olarak otofokusun eksikliğini hiç yaşamadım.. 701 le 603 arası kamera flaş ve işlemci farkı var ;) abartmayalım yani.. Ama 701 alacağına arkadaşın dediği gibi android bir cihaz al

• Beğen
Tepkiler: vavra22
luckysleven

luckysleven

Üye
Bu ne saçma bir yorumdur. 603 de 3.5 inch. Sadece 700 3.2 inch.
Konuya dönersek 701'e o kadar para verme yazık. Yakında bitecek bir sisteme o para verilmez 603 ile 701 arasında büyük fark yok buna rağmen 603 f/p kralı ve 599 tl iken kaçırma derim 603 fiyatını kuruşuna kadar hakediyor. 701'in 3 mp fazladan kamerası bile fark yaratamaz çünkü autofocus yok. Ha bütçen genişse 701 alma en azından Android'li bir cihaz al da değsin derim ben :oke:

pasam bu boyle bir yorum .. Kaldiki muhalefet amaclimi yazdin mesajini cozemedim ama once bitecek sisteme para verilmez diyorsun sonra gidip ayni sistemi kullanan telefonu 100-150 lira ucuz diye tavsiye ediyorsun .. 600 lirayada guzel androidler var onuda hatirlatirim .. birde ustune 701 in okadar guzel kamerasini autofocus yok diye kotuluyorsun .. Sende haklisin pasam

kuralsiz9

Üye
701 e o kadar para vericeğine sony xperia bak symbian artık HD oyun çıkmıyor işlemci artsa da bişey değişmiyor bende de c6 var tek eksik tintin oyunu gerisi aynı git android bak ilerde eksiklik yaşama bence

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
701 e o kadar para vericeğine sony xperia bak symbian artık HD oyun çıkmıyor işlemci artsa da bişey değişmiyor bende de c6 var tek eksik tintin oyunu gerisi aynı git android bak ilerde eksiklik yaşama bence
Ben de bunu demeye çalışmıştım. İşlemci artsa da değişen bişey yok zaten stabil telefonlar. Oyun/Uygulama desteği de malum.

Polymath

Polymath

Üye
Sony Xperia Neo V yada Sony Xperia Ray al. Nokia symbian alma bu saatten sonra. Kafanı yerlere vurursun. Ha benim için oyun ve uygulama önemli değil diyorsan 701 alabilirsin ozaman.

umt07

umt07

Üye
sağlamlık (gorillaglass-çelik gövde yanılmıyorsam), işlemcideki overclock, 8mp kamera (otofokus dahaçok yakın planda işe yarıyor) dolayısyla hepsinden üstün olan 701. Hangisi daha iyi diye sormuşsun başka yoruma gerek yok şunu al bunu al gibi

ozakin70

ozakin70

Üye
bu da soru mu tabikide 701:oke:

Dimi3

Dimi3

Üye
Butcen fazla yuksek degilse 603 'u oneririm. Kamera, Flas ve islemci disinde fark yok. 5 mp gayet iyi, flasin da eksikligini gordugumu soyleyemem pek. Dayaniklilik kobnusuna gelince, hic de korktugum gibi degilmis, cogu kez dusurmeme ragmen ufak bir cizik bile yok ekranda.. FP1 ile 700 ve 701'e gelen 1.3 Ghzin eksikligini ise hic hissetmiyorum. Oyun yok ki hissedeyim ? Fp1 ile sistem gayet stabil oldu zaten. Her hafta HD oyun ciksa anlarim da oyun cikmadigi surece ister 680, ister 1, isterse 1.3 olsun... Internet hizinda da bariz bir fark yok. Illa Symbian bakacaksan ve butcen yuksekse 701 ya da 808 oneririm. Butcen dusukse 603ten iyisini bulamazsin. Ancak ben derim ki Symbian ile yorma kendini 700-800 TL ve uzeri Android cihazlara bak. Ancak bu fiyatlarin altina Android icin inmeni de onermem..

KxTR79

KxTR79

Üye
701 donanım olarak yeni çıkan telefonları saymazsak çok iyi bir telefon.cpu gpu su işlemci grafik desteği falan 603 ve 700den daha yüksek.(700le işlemci aynı) ama içindeki sistem süper olsada malesef bitti.oyun uygulama sıkıntısı çok.eger ben oyun uygulama istemiyorum dersen sıkııntı hiiiç çekmezsin.kii oyun ve uygulama istemezsen işlemci ve diğer şeylerede gerek yok sadece kamera farklı.onun için para verme 603 al.sağlamlık biraz farketsede değer sadece kullanmak arayıp mesajlaşıp internette dolaşmak için

doctorrr

doctorrr

Üye
sony xperia neo v :oke:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
701 donanım olarak yeni çıkan telefonları saymazsak çok iyi bir telefon.cpu gpu su işlemci grafik desteği falan 603 ve 700den daha yüksek.(700le işlemci aynı) ama içindeki sistem süper olsada malesef bitti.oyun uygulama sıkıntısı çok.eger ben oyun uygulama istemiyorum dersen sıkııntı hiiiç çekmezsin.kii oyun ve uygulama istemezsen işlemci ve diğer şeylerede gerek yok sadece kamera farklı.onun için para verme 603 al.sağlamlık biraz farketsede değer sadece kullanmak arayıp mesajlaşıp internette dolaşmak için
700 ve 701'in GPU, CPU ve diğer sistem özellikleri aynı.

beratçbn

Üye
hocam ben 603 kullanıyorum ve çok memnunum ama yeni fp 1 güncellemesi ile 700 ve701 1.3ghz olurken 603 nden olmadı aklıma takılan sorulardan tüm sistem özellikleri aynı yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt