100 MB internet paketini iptal edemiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
100 MB internet paketini iptal edemiyorum.
Merhaba arkadaşlar.19 Mayıs'ta 100 MB internet 1 TL kampayası vardı ve bende 100 MB internet paketi almıştım 1 TL'ye.2 gün sonra bitti internet paketim.Kullanmaya devam ettiğimde her 100 kb'ta 1 kuruşum gitmeye başladı.Bende paketi iptal ettim, İptal edildiğine dair mesaj bile aldım.Ancak internete giriyorum hâlâ 1 kuruş 1 kuruş liralarım eksiliyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?

pentagram_34

pentagram_34

Üye
m. Hizmetlerine bir ilet bence yada 24 saatlik bir paketse,kotayı aştığınız için öyle yapıyor olabilir.
Zamanı dolmamıştır.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
m. Hizmetlerine bir ilet bence yada 24 saatlik bir paketse,kotayı aştığınız için öyle yapıyor olabilir.
Zamanı dolmamıştır.
hayır bir aylık paket ama ben 2 günde bitirdim ve iptal ettim bu paketi ama hala kuruşlarım tek tek azalıyor.iptal edince böyle olmaması gerek bence.:off:

pentagram_34

pentagram_34

Üye

hayır bir aylık paket ama ben 2 günde bitirdim ve iptal ettim bu paketi ama hala kuruşlarım tek tek azalıyor.iptal edince böyle olmaması gerek bence.:off:

Paketiniz bitince bilmem kaç kb kaç tl'den hesaplanıcak diye mesaj gelmesi lazım dediğim gibi erkenden bititdiğiniz için zamanı dolana kadar o ücretten hesaplanıcak.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Paketiniz bitince bilmem kaç kb kaç tl'den hesaplanıcak diye mesaj gelmesi lazım dediğim gibi erkenden bititdiğiniz için zamanı dolana kadar o ücretten hesaplanıcak.
öyle bir mesaj geldi ama ben paketimi iptal ettim.iptal ettikten sonra liralarımın eksilmesi çok mantıksız

marist

marist

Üye
Ee dostum iptal etmişSen ve başka paketLerin yoksa tabiki :tl: düşecek..

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Ee dostum iptal etmişSen ve başka paketLerin yoksa tabiki :tl: düşecek..
haklısın ama 50 kuruş düşmesi gerekiyor.normalde de zaten 50 kuruş düşüyor. ama bunda 1 kuruş düşüyor.bu iş benim canımı sıkıyor.

Mert045

Mert045

Üye
Ee .1 kuruş düşmesi daha iyi boşver kurcalama.

Mert045

Mert045

Üye
Birşey olmaz devam et :oke:

marist

marist

Üye
Yok bişey olmaz bence.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
şimdi de kalan paketimi ögrenmek icin kalan yazıp 2222 ye yolladım hâlâ 0.59 mb hakkınız var diyor. ama ben bunu iptal etmiştim.iptal ettiğimde paketim olmaz ki.çook saçma ya bu turkcell!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt