Kulaklık seçimi önemli!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık seçimi önemli!!!
arkadaşlar yarın yeni bir kulaklık alıyorum kafaüstü modeller tercih ettim

PHILIPS SHL-5000

Sony MDR-PQ3

PHILIPS SHL-1700/10

hangisini tercih edeyim yardım edin lütfen yarın alacağım bu yüzden acil Sony MDR-PQ3

PHILIPS SHL-1700/10 bana çok basit duruyor gibi geldi ama Sony MDR-PQ3 nun kablosu güzel sağlam duruyor

ancak şu anda PHILIPS SHL-5000 alacak gibiyim.

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
arkadaşlar yarın yeni bir kulaklık alıyorum kafaüstü modeller tercih ettim

PHILIPS SHL-5000

Sony MDR-PQ3

PHILIPS SHL-1700/10

hangisini tercih edeyim yardım edin lütfen yarın alacağım bu yüzden acil Sony MDR-PQ3

PHILIPS SHL-1700/10 bana çok basit duruyor gibi geldi ama Sony MDR-PQ3 nun kablosu güzel sağlam duruyor

ancak şu anda PHILIPS SHL-5000 alacak gibiyim.

Arkadaş onu bunu bırak bass ve ses istiyorsan TRUST Evening Cool/Urban Revolt modellerini öneririm
Bende üç tane var üç renk sadece sarı rengi eksik ben gayet memnunum dahili mikrofonuda var.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
Sennheiser cx200 kullaniyorum gayet memnunum ve teknik servis olarakta cok ozenliler oneririm

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
kafa üstü kulaklık bakıyorum arkadaşlar ben zaten bunlardan vazgeçmiş durumundayım şu an itibariyle sony mdr zx600 e karar vermiş ve sipariş etmiş durumundayım sizce nasıl

- - - Eklendi - - -

kafa üstü kulaklık bakıyorum arkadaşlar ben zaten bunlardan vazgeçmiş durumundayım şu an itibariyle sony mdr zx600 e karar vermiş ve sipariş etmiş durumundayım sizce nasıl

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konu güncel zx600 ün mavi rengi tr için 22 haziranda stoklara giriyormuş bu yüzden beklemedeyim lütfen yorum...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
philips shl5000 mükemmel ben onu almayı düşünüyodum ama d&r'da yok artık doğru düzgün başka bir yerde kulaklık satmıyo :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt