Bi el atın hele

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus_121

yunus_121

Üye
    Konu Sahibi
Bi el atın hele
Arkadaşla ben n70 telime phyton yazılımını yukleyemiyorum hata veriyo , napacm bi yardımcı olun. Sımdıden tesekkurler...

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Onceden yukledigin python varsa onu kaldir olmasa tele format at oyle dene. Yukledigin python s60v2 lere uyumlu olsun

yunus_121

yunus_121

Üye
    Konu Sahibi
Onceden yukledigin python varsa onu kaldir olmasa tele format at oyle dene. Yukledigin python s60v2 lere uyumlu olsun
Denedım fakat olmuyo şoyle bı yazı cıkıyo " Süresi geçmiş sertifika yada telefon ayarları yanlış " şeklinde bişey

yunus5055

yunus5055

Üye

Denedım fakat olmuyo şoyle bı yazı cıkıyo " Süresi geçmiş sertifika yada telefon ayarları yanlış " şeklinde bişey

Yüklemeye çalıştığın pyhton yazılımı eski sürüm olmalı .. Forumdan en son sürüm olanını yükle ..

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

ozaman sen tel tarihini bir sene geri al ayni yazi cikyorsa iki sene geri al yene olmasa uc yada dort sene vs... Sonunda yuklenecektir..!!!
Sen kontrol et telin tarihi bugunun tarihi ile aynimi?

yunus_121

yunus_121

Üye
    Konu Sahibi
ozaman sen tel tarihini bir sene geri al ayni yazi cikyorsa iki sene geri al yene olmasa uc yada dort sene vs... Sonunda yuklenecektir..!!!
Sen kontrol et telin tarihi bugunun tarihi ile aynimi?
eyw kardes dedigını yaptım oldu şımdı tarıhı duzeltebılırmıyım yoksa böyle mi kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt