Android için istek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neco_06

Üye
    Konu Sahibi
Android için istek
Arkadaşlar nette aradım ama bulamadım. android için nimbuzz, ebuddy ve bolt h.andler lazım. nette hep java için olan var android için sadece opera mini bulabildim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nimbuzz'un resmi sitesine girersen Android linkini görürsün. Aynı şey ebuddy için de vardır büyük ihtimalle. Bolt'u bilmiyorum.

neco_06

Üye
    Konu Sahibi
ben bunların h andler versiyonlarını (yani el ile http proxy girilebilen versiyonunu) arıyorum.

neco_06

Üye
    Konu Sahibi
tesekkür ederim burda yoksa hiçbiyerde yoktur :) iyi akşamlar

place3461

place3461

Üye
tesekkür ederim burda yoksa hiçbiyerde yoktur :) iyi akşamlar

bu gibi programları zaten burda bulamazsın:D burada bu gibi konular zaten yasak...android konusunda bağlantı ayarı yapıp girebilirsin mozilla ile onun dışında opera 5.1 6.1 ve 6.5 var nete girersin gezinirsin ancak indirme konusunda çok vasatlar. Symbian gibi geliştirilmiş programlar yazamıyorlar android için..android programla üzerinde oynamak güç olduğundan galiba..

---------- Eklendi @ 08:10:18 ---------- Yazıldı @ 08:08:28 ----------

ancak java emülatörle javaları kullan derim androidte jbed programın ismi

tavsiye etmem bu programı çünkü acayip şekilde şarji tüketiyor bence kullanma

neco_06

Üye
    Konu Sahibi
Jbed programının Turkcell t10 (huawei u8110) da çalışan versiyonunu bulamadım. indirdiklerim hep paket ayrıştırma hatası veriyo. telefon rootlu

handci04

handci04

Üye
Jbed programının Turkcell t10 (huawei u8110) da çalışan versiyonunu bulamadım. indirdiklerim hep paket ayrıştırma hatası veriyo. telefon rootlu

hangi sürümü kullanırsan onu yükle jbed 2.1 2.2 .23 diye arat

place3461

place3461

Üye
bende var ama dediğim gibi şarji acayip yiyor birde o java programı kurup kullanmaya kalktın mi şarji acayip yiyor tavsiye etmem..arka fonda sürekli çalışıyor bu da ayrı bir dezavantajı.. ben şahsen kaldırdım.

---------- Eklendi @ 15:47:51 ---------- Yazıldı @ 15:43:26 ----------

opera mini 6.1 kullan derim

---------- Eklendi @ 15:50:53 ---------- Yazıldı @ 15:47:51 ----------

app runner var onu da kullanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt