Video Nasil Olmus .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Video Nasil Olmus .?
104 Dakikalik HD Kalitesindeki Videoyu Indirdim ..

Video Dosyasinin Uzantisi .flv Olduqu Icin Kullandiqim Video Proqrami Onu Duzenleyemedi ..

O 485 MB Buyukluqundeki Dosyayi Bir Web Sitesine Yukleyip .mp4 Uzantisina Cevir .. Ondan Sonra Birdaha Indir

Ondan Sonra 104 Dakikalik Videoyu Bunun Icin Kes Kolay Olmadi .. Emek Verdim Yane ..

Hayat Devam Ediyor Dizisinin Bir Parcasini Kestim Bictim Birlestirdim Ve Boyle Birsey Cikti Ortaya ..

[video=youtube;EAhs_DXdhEk]http://www.youtube.com/watch?v=EAhs_DXdhEk[/video]

enkazcı

Üye
abi sadece şarkı bölümünü kesmişsin başka bişey yokki :kotu:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
abi sadece şarkı bölümünü kesmişsin başka bişey yokki :kotu:

Haklisin, Evet .. Ama 104 Dakikalik HD Kalitesindeki Videoyu Indirdim ..

Video Dosyasinin Uzantisi .flv Olduqu Icin Kullandiqim Video Proqrami Onu Duzenleyemedi ..

O 485 MB Buyukluqundeki Dosyayi Bir Web Sitesine Yukleyip .mp4 Uzantisina Cevir .. Ondan Sonra Birdaha Indir :)

Ondan Sonra 104 Dakikalik Videoyu Bunun Icin Kes :) Kolay Olmadi .. Emek Verdim Yane ..

Yinede Bu Yorumun Icin Tesekkur Ediyorum ..

enkazcı

Üye

Haklisin, Evet .. Ama 104 Dakikalik HD Kalitesindeki Videoyu Indirdim ..

O 485 MB Buyukluqundeki Dosyayi Bir Web Sitesine Yukleyip .mp4 Uzantisina Cevir .. Ondan Sonra Birdaha Indir :)

Ondan Sonra 104 Dakikalik Videoyu Bunun Icin Kes :) Kolay Olmadi .. Emek Verdim Yane ..

Yinede Bu Yorumun Icin Tesekkur Ediyorum ..
abi baştan onu belirt bence :d: hani nette parça parçalık oluyor ya örneğin 3.parça 15 dklik video 3.parçada bitti sandım işini bu zor iş doğru program kitliyor ve işlem yapmıyor biliyorum yazın az film çevirmedim :d:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
teşekkürler mazlum kardeş emek vermişsn kolay değil indir yükle indir kes biç tekrar yükle

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
abi baştan onu belirt bence :d: hani nette parça parçalık oluyor ya örneğin 3.parça 15 dklik video 3.parçada bitti sandım işini bu zor iş doğru program kitliyor ve işlem yapmıyor biliyorum yazın az film çevirmedim :d:

Iyii Bilmene Sevindim .. O Part Konusunda Ise Onlar HD Olmadiqi Icin Tek Parca 720p Indirdim ..

( Dediqin Gibi Yaptiqimi Belirteyim Bence )

Kisacasi 2 Dakika Bile Olmayan Bu Video Icin 2 Saat Uqrastim .. :)

Ama Cok Hosuma Gitti Bu Sahne .. :( Cunku Bende Haksiz Yere 3 Ay 10 Gun Cezaevinde Kaldimm .. :(

---------- Eklendi @ 00:29:10 ---------- Yazıldı @ 00:26:37 ----------

teşekkürler mazlum kardeş emek vermişsn kolay değil indir yükle indir kes biç tekrar yükle

Onemli Deqil .. Ben Tesekkur Ederim Yorumun Icin ..

enkazcı

Üye

Iyii Bilmene Sevindim .. O Part Konusunda Ise Onlar HD Olmadiqi Icin Tek Parca 720p Indirdim ..

( Dediqin Gibi Yaptiqimi Belirteyim Bence )

Kisacasi 2 Dakika Bile Olmayan Bu Video Icin 2 Saat Uqrastim .. :)

Ama Cok Hosuma Gitti Bu Sahne .. :( Cunku Bende Haksiz Yere 3 Ay 10 Gun Cezaevinde Kaldimm .. :(

---------- Eklendi @ 00:29:10 ---------- Yazıldı @ 00:26:37 ----------

Onemli Deqil .. Ben Tesekkur Ederim Yorumun Icin ..
peki abi ne diye attılar içeri yanlış anlama abi

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
peki abi ne diye attılar içeri yanlış anlama abi

Uzun Hikaye Be Kardesim .. Bosver Bence .. Sevdiqim Kizin Babasi Icin Yattiqimi Bil Yeter ..

Sonuc : Sevdiqim Bana Yapmadiqini Birakmadi Ayrildik .. Batsin Bu Dunya Ne Diyimki .. :)

Herseye Raqmen Izlediqimiz Dizinin Adi Gibi .. 'Hayat Devam Ediyor' ..

Hatta Bence ; Hayat 'Herseye Raqmen' Devam Ediyor .. :(

enkazcı

Üye

Uzun Hikaye Be Kardesim .. Bosver Bence .. Sevdiqim Kizin Babasi Icin Yattiqimi Bil Yeter ..

Sonuc : Sevdiqim Bana Yapmadiqini Birakmadi Ayrildik .. Batsin Bu Dunya Ne Diyimki .. :)

Herseye Raqmen Izlediqimiz Dizinin Adi Gibi .. 'Hayat Devam Ediyor' ..

Hatta Bence ; Hayat 'Herseye Raqmen' Devam Ediyor .. :(
aynen bende çok seviyorum o diziyi özellikle siracın karakteri ve dürüstlüğü çok güzel

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
tempestshine

tempestshine

Üye
reklamınıda eklemişsin abi.güzel olmuş ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt