Telefonun Sarj Girisi Yandi

Sponsorlu Bağlantılar

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun Sarj Girisi Yandi
Telefonum 5800 xm. Az once telefon sarjda takiliydi ve birden telefonun takili oldugu 5li priz patladi. bende hemen fisleri cektim ama nafile :( telefon sarj olmuyor. buyuk ihtimalle sarj girisini yaktim. yani sarj aletiyle telefonu sarj edemiyorum. telefonu sarj etmem lazim. telefonsuz olmaz. heleki bilgisayar yoksa. bataryayi telefona takmadan doldurabilirmiyim? telefon calisiyor ama sarj olmuyor. bilen biri yardimci olursa cok makbule gecer.

---------- Eklendi @ 21:08:56 ---------- Yazıldı @ 20:48:05 ----------

Hickimse yardimci olmuyor mu? Bataryayi telefona takmadan sarj etmenin yolu yok mu?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bi tane USB adaptörü al te USB ile şarj et :oke:

xErKaNx

Üye
piyasada seyyar şarj cihazları var. 5 tl. Bendede n73 var oda şarj olmuyor bende seyyar şarj cihazı aldım bataryayı onda şarj edip tele takıyorum. Şunuda söylemekte yarar var. Pek sağlıklı bir yöntem değil çünki bataryanın ömrünü kısaltıyor ama cankurtaran niteliğinde faydasıda oluyor şarj etmek konusunda. Sana tavsiyem 2 tane batarya kullan . Bu dediğim cihazı al ve her iki bataryanıda doldur. Daha sonra sırayla doldurursun. Bu şarj cihazının belli bir adı yok çin malı zaten. Birçok bataryayı şarj etme özelliği var. Ama dediğim gibi bataryanın ömrünü kısaltıyor. Herşey 1 tl diye tabir edilen çin malları satan dükkanlarda bulabilirsin. Ayrıca birçok telefon aksesuarı satan yerlerde ve telefonculardada vardır.

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
bi tane USB adaptörü al te USB ile şarj et :oke:

5800 usb den sarj olmuyor :(

---------- Eklendi @ 21:20:04 ---------- Yazıldı @ 21:19:21 ----------

piyasada seyyar şarj cihazları var. 5 tl. Bendede n73 var oda şarj olmuyor bende seyyar şarj cihazı aldım bataryayı onda şarj edip tele takıyorum. Şunuda söylemekte yarar var. Pek sağlıklı bir yöntem değil çünki bataryanın ömrünü kısaltıyor ama cankurtaran niteliğinde faydasıda oluyor şarj etmek konusunda. Sana tavsiyem 2 tane batarya kullan . Bu dediğim cihazı al ve her iki bataryanıda doldur. Daha sonra sırayla doldurursun. Bu şarj cihazının belli bir adı yok çin malı zaten. Birçok bataryayı şarj etme özelliği var. Ama dediğim gibi bataryanın ömrünü kısaltıyor. Herşey 1 tl diye tabir edilen çin malları satan dükkanlarda bulabilirsin. Ayrıca birçok telefon aksesuarı satan yerlerde ve telefonculardada vardır.

Su an evde yapabilecegim basit bisey yokmu?

xErKaNx

Üye
şuan için benim bildiğim bir yöntem yok ama o cihaz işini fazlasıyla görür ve kullanımıda çok kolay

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
telefonsuz olmuyor. su an yedek bataryami kullaniyorum. bakalim o bitince ne olacak?

yokmu bilen?

nub

nub

Üye
batarya sarj etme aletleri var

joker.lg

joker.lg

Üye
telefonsuz olmuyor. su an yedek bataryami kullaniyorum. bakalim o bitince ne olacak?

yokmu bilen?

telefonu açmayı biliyorsan aç şarjin girdiği yeri bul + - leri belirle şarj aletini al ucunu aç + - leri yapıştır ona belki olur garanti olur diyemem batarya bitince aklıma gelen çılgınça fikirlerden biri :) şarj aletinde sorun olmasın başka aletle denedin mi ?

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
batarya sarj etme aletleri var

Link Verebilirmisin?

---------- Eklendi @ 22:04:23 ---------- Yazıldı @ 22:03:54 ----------

telefonu açmayı biliyorsan aç şarjin girdiği yeri bul + - leri belirle şarj aletini al ucunu aç + - leri yapıştır ona belki olur garanti olur diyemem batarya bitince aklıma gelen çılgınça fikirlerden biri :) şarj aletinde sorun olmasın başka aletle denedin mi ?

Denedim Sonuç Olmusuz :(

Black-killing

Black-killing

Üye
Kardeşim aynı olay benim başımada geldi bende senin gibi düşündüm ama sorun şarj aletinde olabilir benim telefon senin dediğin gibi 5 li priz patladı başka şarj aletini dene bende işe yaradı

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
sarj aletini degistirdim sonuc olumsuz. yarin batarya sarj cihazini bulmaya calisacagim. ve sonra tamir ettirecegim.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
kardeş git bir telefoncuya tamir ettr teli.şarj ettiğin yeri değiştiriyor 5 dk lik iş 10 tl civarında masrafı. :)

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
kardeş git bir telefoncuya tamir ettr teli.şarj ettiğin yeri değiştiriyor 5 dk lik iş 10 tl civarında masrafı. :)

telefonu daha kotu yapmasindan korkuyorum. gerci 3 hafta sonra s2 alacam ama yedekte saglam bisey bulunsun. yarin bi arastiririm. tavsiye icin sagol

marist

marist

Üye
sarj aletini degistirdim sonuc olumsuz. yarin batarya sarj cihazini bulmaya calisacagim. ve sonra tamir ettirecegim.

akıllı şarj cihazı o :sirit:
eğer telefonu tamir etmiceksen oNu al.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeş dewre elemanı yanmıştr bizm ark.da c5dede oldu kvk90tl normal telci 20 30arası dedi.

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
kardeş dewre elemanı yanmıştr bizm ark.da c5dede oldu kvk90tl normal telci 20 30arası dedi.

normal telefoncular sağlıklı bi şekilde yapabilir mi bilmiyorum
:(

---------- Eklendi @ 10:33:20 ---------- Yazıldı @ 10:29:13 ----------

ilk mesajda da belirttim. devre yandı diye :)

:oku:

abcderhan

Üye
bi telefoncuya git. Akıllı şarj aleti al. Onunla bataryayı şarj edebilirsin

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Dünde benimkinin soketi yandı 15 tl ye değiştirdim mecbur.
Telefonu satacakken gider ayak masraf çıkardı :)
Kolay Gelsin.

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
telefoncuda :tl: 10 ye yaptirdim