vallaha en azından 1200 TL olmalı bence çünkü şu anda Galaxy S Zonguldak TeknoSA da 999TL 1.000 TL getirirsen para üstü veriyorlar
dediğim gibi gs3 çıkınca beya bir iner çünkü şuanda galaxy s2 nin fiyatı 1.500 TL civarında...
adamın elinde stok kalmıştır fiyatı düşmez orası başka

---------- Eklendi @ 10:59:16 ---------- Yazıldı @ 10:50:37 ----------
neo v ler aşağı yukarı 830 TL gibi bir fiyattan satılıyor gs2 de 2 kat daha fazla özellik var bence gs3 çıktıktan sonra gs2 al samsung galaxy serisini bence 15 Temmuz 2012 den sonra almalısın piyasa tamamen sakinleşmiş olur

---------- Eklendi @ 11:04:05 ---------- Yazıldı @ 10:59:16 ----------
illa neo v diye tutturursan temiz bir tane neo v var burada çaycuma'da dün alasım vardı ama sistem özellikleri düşük diye vazgeçtim 600 TL istersen adamın telefon numarasını veriyim ara adamı konuş : 0533 232 6509 benim ismimi verme ve kesinlikle elden alma cihazı kargoyu yollamazsa başın yanar gittigidiyor'a tekrar ilan versin sende o şekilde al
Not : ben cihazın sadece resimlerini gördüm telefonu eline geçince kurcalarsın bozukmu sorunlumu diye ona göre onaylarsın ürünü bu konuda hiçbir sorumluluk almıyorum !
---------- Eklendi @ 11:05:56 ---------- Yazıldı @ 11:04:05 ----------
bu arada sanırım hacca gitmişsiniz ordaki telefon piyasası nasıl buradan ucuz mu ? yoksa aynı mı ?