ilginç bir durum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
ilginç bir durum...
mrb arkadaşlar bende htc xl var .. ve yatağıma yatıp telefonu yatağımın kenarına koyup tek elle kullanmya çalıştığım zaman dokunmatikliği çok az alıyor sanki virüs girmiş gibi.. ama telefonu elime alınca hiçbir şey yok.. bu sizce neden kaynaklanmaktadır ? bir önceki dokunmatik telefonumdada olmuştu. şimdiden teşekkürler.

yasinzz

Üye
arkadasim c6 da. bile bu durum var.sundan kaynaklaniyor olabilir uretici firma ele gore yani iki elle tutugunda nasil tutuliyorsa ona gore dokunmatigini ayarliyor.olabilirler karisik bi is.ama telefonunda bir bozukluk,sorun yok kardesim merak etme normal bir durum bu

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bildiğim kadarıyla elin sıcaklığıyla alakalı bir durum bu. Kapasitif Ekranlar ısıya duyarlı çalışır ki bu durumun nedeni de bu (herhangi bir sorun yok yani) :oke:

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için teşekkür ederim arkadaşlar şimdi içim rahat :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Her Zaman :rica:

• Beğen
Tepkiler: FK5896
KayraBey

KayraBey

Üye
Korkma sorun yok dokunmatiğinde.

• Beğen
nanotex

nanotex

Üye
Dostum kapasitif ekranlar vücudumuzdaki iletken ile çalışıyor benim bildiğim yani parmağını nereye sürersen elektrostatik alan orada oluşuyor. DreaMagiC dostum HTC nin avukatlığını yapıyorsun resmen :D

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Dostum kapasitif ekranlar vücudumuzdaki iletken ile çalışıyor benim bildiğim yani parmağını nereye sürersen elektrostatik alan orada oluşuyor. DreaMagiC dostum HTC nin avukatlığını yapıyorsun resmen :D
Yok be dostum ne avukatlığı :D Avukatlık değil başka kapasitif ekranlı bir telefon olsa yine aynı şeyi söylerdim :) Htc konularında çok konuştuğum için söyledin galiba bunu nedeni de çok araştırdım bu telefonları almayı düşündüğüm için biliyorum ;) Kapasitif olayını Nokia X6 telefonumdan biliyorum Htc den değiL :) Nasıl böyle bi kanıya vardın hangi yorumlardan merak ettim şimdi :D

nanotex

nanotex

Üye

Yok be dostum ne avukatlığı :D Avukatlık değil başka kapasitif ekranlı bir telefon olsa yine aynı şeyi söylerdim :) Htc konularında çok konuştuğum için söyledin galiba bunu nedeni de çok araştırdım bu telefonları almayı düşündüğüm için biliyorum ;) Kapasitif olayını Nokia X6 telefonumdan biliyorum Htc den değiL :) Nasıl böyle bi kanıya vardın hangi yorumlardan merak ettim şimdi :D

Bende One S almayı düşünüyorum da resmi olarak satışa sunulmasını bekliyorum. HTC leri bende severim ama bazıları dışarıdan getiriyor bunların ne olduğu belli değil sorunlar çıkıyor genelde. HTC bölümündeki yorumlarını gördüm de o yüzden söyledim insanlara yardımcı olman iyi birşey tabii ki kötü anlamda söylemedim :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bende One S almayı düşünüyorum da resmi olarak satışa sunulmasını bekliyorum. HTC leri bende severim ama bazıları dışarıdan getiriyor bunların ne olduğu belli değil sorunlar çıkıyor genelde. HTC bölümündeki yorumlarını gördüm de o yüzden söyledim insanlara yardımcı olman iyi birşey tabii ki kötü anlamda söylemedim :)
Elimden geldiği kadar olmaya çalışıyorum :) Bende senin gibi düşünüyorum dışarıdan getirtmek bana da ters bende beyazın stoklara gelmesini bekledim geldi ama şimdide para bekliyorum gelince alacağım da acaba One S ne zaman gelicek hiç koyulmamış baktımda One X var One V de var ama One S yok mail at bi sor bence Kvk ya ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt