nokia N8 mi C 701 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
nokia N8 mi C 701 mi
Merhab arkadaşlar. bu iki telefon arasında kaldım . n8 in c 701 e göre yavaş olduğunu duydum. navigasyon acaba ikisinde de aynı mıdır ? bir tek kamerası iyi galiba c 701 in. karşılaştırırsanız sevinirim sizce hangisini alayım . bir de n8 eskidi artık diyorlar doğru mu ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ilk olarak c 701 değil 701 :oke:
Ikincisi ise, N8 oyun ve uygulama konularında yetersiz kalıyor ama kamerası hâlâ en iyisi. (808 satışta hâlâ değil)

backwater

backwater

Üye
701 kamera haricinde n8 den her yönüyle üstün

covar

covar

Üye
701 den ne olur ya benim s8600 ona her yönde tokatlar :) :) ben olsam samsung bi cihaz alırdım ki aldımda dostum nokia bitmiş artık bayici arkadaşım adam diyoki nokia artık eskisi gibi değil bitmiş

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Doğal olarak eskidi denir telefon çıkalı neredeyse 2 seneye yaklaşıyor kamerası gerçekten çok iyi 701 i o yönden geçer ama diğer yönden daha rahat daha seri bir telefon olsun dersen Nokia 701 tercihimdir ;) Ama bir gerçek var ki iki telefonda symbian :hih: Android bir telefon almalısın bence :oke:

forever1907+

Üye
sakın n8 alma pişman olursun 701 i bilmem

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
701 kamera disinda her seyde ustun. gpu, ram, islemci...
al sana kiyaslama:

vavra22

vavra22

Üye
701 kullanıcısıyım aynı fiyata olan androidli telefonların eksikliğini 1 kez olsun hissetmedim tek eksiği mağaza desteği uygulama,oyun vs. ayrıca c7 ile 701 in kamerası aynı diyenlere sesleniyorum girin netten araştırın 701 daha kaliteli resim çekiyor

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Bu 701 C7 mi oluyor..Eğer o oluyor ise kamera haricinde navigasyonun ücretli olmaması gerekiyor nedense şart oldu bu bana ..Babam sırf navigasyon için alıyor bana telefon :) Birde gerçekten babamın zorunda olmasam Galaxy s alırdım ama.. Bilgileriniz için bu arada çok sağolun sizler sayesinde bilgileniyorum..

---------- Eklendi @ 17:53:39 ---------- Yazıldı @ 17:48:24 ----------

Çok sağol abicim ... Müthiş yararlı oldu..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
701

klongs

klongs

Üye
Bu 701 C7 mi oluyor..Eğer o oluyor ise kamera haricinde navigasyonun ücretli olmaması gerekiyor nedense şart oldu bu bana ..Babam sırf navigasyon için alıyor bana telefon :) Birde gerçekten babamın zorunda olmasam Galaxy s alırdım ama.. Bilgileriniz için bu arada çok sağolun sizler sayesinde bilgileniyorum..

---------- Eklendi @ 17:53:39 ---------- Yazıldı @ 17:48:24 ----------

Çok sağol abicim ... Müthiş yararlı oldu..

galaxy s de navigasyon var

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
var ama ücretli diye biliyorum ..

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Nokialarin gps baglanması cok yavaş Androidli TElefonlar hızlı baglanıyor ben bunu farkettim

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
701 kullanıcısıyım aynı fiyata olan androidli telefonların eksikliğini 1 kez olsun hissetmedim tek eksiği mağaza desteği uygulama,oyun vs. ayrıca c7 ile 701 in kamerası aynı diyenlere sesleniyorum girin netten araştırın 701 daha kaliteli resim çekiyor
evet kardesim. tamamen haklisin. Nokia 701 makro cekimlerde cok daha basarili. 35 santimetreden otesi focus alaninda. zaten bu da yakin cekimler icin yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt