SPB Windows Phone Ultimate 1.0

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Xplore ile bu klasörlere ulaşılamıyor mu?

metallica999

Üye
e:/private nin içinde e ye yüklediğin bütün uygulamalar var hepsi silinmiş :D

fbliaksu

fbliaksu

Üye
private komple silmedim sadece o 20028b16 mi ne orda onun içine girip spb silinecekmis ben yanlışlıkla o klasöru Sildim anlaşıldı herhalde

metallica999

Üye
spb yi yeniden kur gelir dosyalar

yunuq58

yunuq58

Üye
ya bna cevap verin bnm ekran yanıp yanıp sönüyor ! Neden

emreli01

emreli01

Üye
:tşk::alkis

- - - Eklendi - - -

kardeş ben
E:/Private/20028b16 dosyasını sildim sonra kendim oluştrdum sonra bişeler oldu teli yeniden başlattım oldu felan ama sendeki gibi degil görüntüler ve ordaki simgelere tıklayınca düzenleyici internet multimedya arac programlar ayar mesaj die menüsü açılıyor ordaki hangi simgeye tıklasam burası geliyor nasıl düzelteblrm ,? yardımcı olurmsn

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
:tşk::alkis

- - - Eklendi - - -

kardeş ben
E:/Private/20028b16 dosyasını sildim sonra kendim oluştrdum sonra bişeler oldu teli yeniden başlattım oldu felan ama sendeki gibi degil görüntüler ve ordaki simgelere tıklayınca düzenleyici internet multimedya arac programlar ayar mesaj die menüsü açılıyor ordaki hangi simgeye tıklasam burası geliyor nasıl düzelteblrm ,? yardımcı olurmsn

herşeyi silip en bştan kuracaksınız...

- - - Eklendi - - -

Xplore ile bu klasörlere ulaşılamıyor mu?

ulaşılıyor...

Parimli

Parimli

Üye
Yazılan her şeyi yaptım fakat resimdekiler gibi olmadı. Biri net olarak yardımcı olabilir mi acaba? Görünüm çok iyi...

akhisarli omer

Üye
abi tamam güzel de benim tel hackli değil 5800 kolay hacklama adresi yazar misin şimdiden sağol...

- - - Eklendi - - -

abi tamam güzel de benim tel hackli değil 5800 kolay hacklama adresi yazar misin şimdiden sağol...

fbliaksu

fbliaksu

Üye
istenilen herşeyi yaptım spb yi açınca direk tescille iptal geliyo 0 gününuz kaldı diyo kapanıp kapanıp açılıyo ne yapmam lazım

- - - Eklendi - - -

direk explorer den felan bunu tescillemenin yokmu ki bi yolu

emreli01

emreli01

Üye
kardeş yükledim de görselligi ayarlamak çoooooooooook zahmetli iş be :) güzel ama emek isteyen bişe :D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
fbliaksu

fbliaksu

Üye
konuyu açan arkadaşın bizle ilgileneceğini Yok anlaşılan

serecans

serecans

Üye
menü geçişleri nasıl aynı wp deki gibimi

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
konuyu açan arkadaşın bizle ilgileneceğini Yok anlaşılan

Android telefon aldigim icin eski konularimi unuttum kusura bakma.

- - - Eklendi - - -

istenilen herşeyi yaptım spb yi açınca direk tescille iptal geliyo 0 gününuz kaldı diyo kapanıp kapanıp açılıyo ne yapmam lazım

- - - Eklendi - - -

direk explorer den felan bunu tescillemenin yokmu ki bi yolu

Kodu girince olmasi gerekiyor. Baska bir yolunu bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Yazılan her şeyi yaptım fakat resimdekiler gibi olmadı. Biri net olarak yardımcı olabilir mi acaba? Görünüm çok iyi...

Emin ol bundan daha net aciklama olamaz. Adimlari tek tek hatasiz yapin. Olmamasi imkansiz.

sevgilim_ben_38

Üye
yazılan her şeyi harfi harfine yaptım ama program sürekli kendini resetliyor tel n8 ne yapmam lazım

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
yazılan her şeyi harfi harfine yaptım ama program sürekli kendini resetliyor tel n8 ne yapmam lazım

Harfi harfine yapsaniz hata olmaz. Bakin onceki sayfalarda yapmislar duvarkagitlarini paysasiyorlar. Bende eskiden harfi harfine yapiorm saniordm ama bi bakiodm bi yrde hata yapmisim. Bence sende hata yaptin. Dikkatli yap tek tek....

kaangul

Üye
bunun signedı çıkmaz mı?

h!do

Üye
yükledim hoş güzel ama ana ekrandaki sağa doğru olan işaret var o hiç bi işe yaramıyor mu ? basıyorum bişi olmuyo ?

- - - Eklendi - - -

ayrıca yan çevirince atıyor uygulamadan :/

Takipçi Satın Al

Üst Alt