asik oldunmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Hep Uzak, Ulaşılmaz, İmkansız diye Vazgeçmek mi gerek.... Uzaktakini de, Ulaşılmazı da, İmkansız olanı da, Sevmek gerek.. Sessizce, Susup da Sevmek gerek... Olmayacağını, Sevmeyeceğini, Kavuşamayacağını Bile bile, Sevmek gerek.. Hem de Dolu dolu, Sevmek gerek.... Özlemiyle yana kavrula, Hasretinden Dağları delip, Çölleri yol edip, Uzağı yakın ederek ,Hayalini Gözlerine sürerek, Delice sevmek gerek ki ,Adı Sevda olsun.... Cantanem....Gözbebeğim Kolayı herkes sever.... Zor olanı seveceksin.... Taşa, tohum ekip Yetiştireceksin ki, Sevdim diyesin
bu biraz açıklar sanırım:)

bunlar laf sadece bir kaç kelime ama kimse söylediği sözlere sadık yaşayamıyor 5 yıld sevdik ama birkere uaak kaldım askerde terk edildim bu denilenler özenilmiş 3 5 parça söz

pelın_

bunlar laf sadece bir kaç kelime ama kimse söylediği sözlere sadık yaşayamıyor 5 yıld sevdik ama birkere uaak kaldım askerde terk edildim bu denilenler özenilmiş 3 5 parça söz

bende aksini sölemıyorum işte :( malesef herkezın basından gecıyo böle seylr

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Aşk;gözünü karartmaktır.
Dünya onun etrafın da,döndüğünü düşünmektir.
Kör olmaktır.
Aç kalmaktır.
Olumsuzlukları görmemektir.
Korksan da,kaçmamaktır.
Bir sözüne,yanına gidebilmektir.
Küfürde etsen/etse onu prens/prenses gibi görmektir.
Zorlukta olsa,kaçmayıp dayanmaktır işte aşk bunu bir yerde okumasanızda,içinizden geldiği gibi yazdırandır:)

phasan

phasan

Üye
Hep Uzak, Ulaşılmaz, İmkansız diye Vazgeçmek mi gerek.... Uzaktakini de, Ulaşılmazı da, İmkansız olanı da, Sevmek gerek.. Sessizce, Susup da Sevmek gerek... Olmayacağını, Sevmeyeceğini, Kavuşamayacağını Bile bile, Sevmek gerek.. Hem de Dolu dolu, Sevmek gerek.... Özlemiyle yana kavrula, Hasretinden Dağları delip, Çölleri yol edip, Uzağı yakın ederek ,Hayalini Gözlerine sürerek, Delice sevmek gerek ki ,Adı Sevda olsun.... Cantanem....Gözbebeğim Kolayı herkes sever.... Zor olanı seveceksin.... Taşa, tohum ekip Yetiştireceksin ki, Sevdim diyesin
bu biraz açıklar sanırım:)

haklısın

---------- Eklendi @ 02:48:27 ---------- Yazıldı @ 02:47:38 ----------

ben ask bir kıza ve bır ay 5 gündür cıkıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt