Exe dosyaları jara dönüştürülebilinir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emptyokan

Üye
    Konu Sahibi
Exe dosyaları jara dönüştürülebilinir mi?
Exe dosyaları jara dönüştürülebilinir mi

Archonn

Archonn

Üye
maalesef :'(

apokaya23

Üye
arkadaşm eger telden girip uzantısı jar olan bir dosya indirrsn exe ya da ext olarak iner bunu tekrar jar yapmak istersen symbian bir telefon ve x-plore programına ihtiyacn olack o programdan oluyo ama dosyann gerçk uzantısnn jar olması gerek

emptyokan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşm eger telden girip uzantısı jar olan bir dosya indirrsn exe ya da ext olarak iner bunu tekrar jar yapmak istersen symbian bir telefon ve x-plore programına ihtiyacn olack o programdan oluyo ama dosyann gerçk uzantısnn jar olması gerek

eyvallah bilgi için kardeşim..benim telefon 5130 olmaz yani

apokaya23

Üye
önemli deil . . . Evet olmaz ama eger herhangi bi arkadaşnn nokia dokunmatik teli varsa ona olur ondan yapabilirsn

emptyokan

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşlerim

apokaya23

Üye
ben bunun hakkında konu açmıştım ama kapattılar konuyu kimse inanmadı bna

Silinen Üye 2278206

Silinen Üye 2278206

Kapalı Hesap
mony exploreri. Programı aç. Dosyanın olduğu yere gir. .EXT i sil _jar yap. Programdan çık dosyanın olduğu yere git. Yeniden adlandır _jar ı .jar yap ve açılsın. :)

femtv

Üye
yok artık . Abartmayın

apokaya23

Üye
arkadaş eger mobilden girip jar uzantılı bişey indirmek istersen ya ext yada exe olarak iner dene ve gör ama çogunlukla ext olarak inyo tabi telfonn s40 olması gerek

emptyokan

Üye
    Konu Sahibi
mony exploreri. Programı aç. Dosyanın olduğu yere gir. .EXT i sil _jar yap. Programdan çık dosyanın olduğu yere git. Yeniden adlandır _jar ı .jar yap ve açılsın. :)

kanki emeğine sağlıkta ext dosyaları değil exe dosyaları:)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ya bikere windows platformunu java işletim sisteminde çalıştırmak imkansız diyelimki çalıştı ram işlemci vs yetecek mi uygulamaya çözünürlük uyacakmı :pro:

selami61

selami61

Üye
arkadaslar telı pcye bgladm tm hafıza kartı dosyalarım exe oldu neyapa bılırm

kerimkursat

kerimkursat

Üye
sıkıldım bole baslıklardan arkadasıım olmaaaaaaaaz exe jara donusturulebılseydı jarın olmasına ne gerek vardı ?

MrTech

MrTech

Üye
C++ veya C## Platformunda Olusturulan Programlar Java Platformunda Calısmaz.Biraz Akıl Lütfen :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...