xperia s internet paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erolmert

erolmert

Üye
    Konu Sahibi
xperia s internet paketi
Arkadaslar ben dün xperia s aldım ve bir konu dısında hiç bir şikayeyim yok o konuda internet paketim.Telefonum yaklasık 3dk facebooka bakınca 5 mb harcıyor sizce bu normal mi bu telefona göre yoksa yapabileceğim bişey varmı ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Veri alımının durduğun dakikayla alakası yok çok yere girip çıkarsan pc sürümünü kulanırsan mobil sürümü değil de yada video felan izlersen gayet normal ;) ayarlardan bunu kısma şansın vardır kurcalarsan görürsün :oke:

Bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum hayırlı olsun yeni telefonun darısı benim başıma :)

erolmert

erolmert

Üye
    Konu Sahibi
ya hepsini yaptım ama yine aynı sekılde harcıyor söyle anlatıyım video falan izlemedim ama bugün içerisinde 80mb kadar harcadı ve cokta dolasmadım gezınmedim bu mümkün olabilirmi ya. Bu arada çok teşekkür ederim darısı başına :)

Krofessional

androidden bahsediyorsun ve smartphone emin ol internete sadece facebook girmiyor :)

klongs

klongs

Üye
opera mini kullan

erolmert

erolmert

Üye
    Konu Sahibi
androidden bahsediyorsun ve smartphone emin ol internete sadece facebook girmiyor :)

tamam haklısın arka planda calısan whatsapp gibi bir kaç tane daha program varda istediği kadar smartphone olsun günde 80 mb giderse benim nasıl gücüm yeticek buna :) ben kimseden duymamıştık böyle bir şey.

Bu arada zaten opera mini kullanıyorum.

Krofessional

Peki kaçlık paket yaptın ayda ne kadar fatura geliyor yada kaç tl yüklüyosun

erolmert

erolmert

Üye
    Konu Sahibi
telefonu daha dün aldım eski telefonumdan kalan 250mb paketim vardı ve bugün içinde 80mb kadar uctu gitti

Türe

Türe

Üye
Kesinlikle arkadasa katiliyorum opera kullan ;)

erolmert

erolmert

Üye
    Konu Sahibi
zaten kullanıyorum :)

erolmert

erolmert

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaslar dün gece veri sayacını sıfırladım ve sabah kalkınca yalnızca 1 mb gittiğini gördüm ama internet paketimden 50 mb gitmiş bana bunu bi izah edin ya.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Saçma bu anlatılamaz ki hiç bi şey gelmiyor aklıma telefon üzerinden pcyi nete bağlasan yine sayaca işler ne yaparsan yap işler o sayaca başka bi şey dönüyor orda kullandığın hattın bayisine sormalısın bence :hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bir ay olmadı benimde yaklaşık 3 gb gitti :)

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk

erolmert

erolmert

Üye
    Konu Sahibi
ya cok saçma gerçekten ıphone kullanan bir sürü arkadaşım var ve hiç birisi inanamadı bu kadar gitmesine ya.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Android telefonumu alınca ben seni yine bilgilendiririm merak etme ;)

erolmert

erolmert

Üye
    Konu Sahibi
ya baktım sımdı internet paketime dün aksam saat 7de 170mb varmıs su anda 70 kalmış ve ne video izledim ne bişey indirdim.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bittiğinde paket veriyi kes yoksa kontorlere de yazık olucak ;)

murat373484

Üye
Arkadaslar ben dün xperia s aldım ve bir konu dısında hiç bir şikayeyim yok o konuda internet paketim.Telefonum yaklasık 3dk facebooka bakınca 5 mb harcıyor sizce bu normal mi bu telefona göre yoksa yapabileceğim bişey varmı ?
ayarlar - hesaplar ve senkz. - arka pilan verilerini ve otomatik senkz. kapa ve ayarlar- xperıa icindeki internet bağlantısı kapaman lazım. veri bağlantım kapalı olsa bile bunlar internet kota nı yiyiyor

engin97

Üye
var olan güncellemeler varsa veya sürekli internete bağlı programlar varsa kaldırabilirsin. Başka türlü abonelikle alakalı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt