kınama cezası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
kınama cezası
arkadaşlar ben kınama cezası aldım lise 3 bu arada ortalamam yetiyor takdire ama arkadaşlar kınama aldığın için belge alamazsın diyorlar doğru mu

klongs

klongs

Üye
öyle bir şey yok diye biliyorum

Türe

Türe

Üye

Bildiğim kadarıyla engel değil dostum.

__xXx__

__xXx__

Üye
yok öyle birşey takdir yada teşekkür belgelerine etkisi yok aldığın cezaların ama ileride kyk kurumlarında barınma ve burs imkanı azalıyor

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
kınama cezası ilk defa duydum. :hmmm

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürlerler arkadaşlar, sevindim ya :)

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi

hayırdır kardeşim sebebi neydi

Ya seçmeli boru kaynakçikliği diye saçma sapan bi ders var hoca nerdeyse dersine bile girmiyo sınav öncesi 8 sayfa kağıt verdi bunlardan çıkacak diye ne yalan soyliyım son akşam 30 dk baktım sonra sınav öncesi yusuf oldum telefonla kağıtların fotolarini çektim kopya çekmeye calisirken yakalandım hem 0 hemde disipline verdi.

__xXx__

__xXx__

Üye

Ya seçmeli boru kaynakçikliği diye saçma sapan bi ders var hoca nerdeyse dersine bile girmiyo sınav öncesi 8 sayfa kağıt verdi bunlardan çıkacak diye ne yalan soyliyım son akşam 30 dk baktım sonra sınav öncesi yusuf oldum telefonla kağıtların fotolarini çektim kopya çekmeye calisirken yakalandım hem 0 hemde disipline verdi.

geçmiş olsun dostum artık ya iyi çalışırsın yada daha dikkatli kopya cekersin :D

---------- Eklendi @ 19:50:44 ---------- Yazıldı @ 19:49:44 ----------

hahaha :D özür dilerim :D

mühim değil insanlık hali

minoo

minoo

Üye
Konu ile alakasız mesajları sildim arkadaşlar. Şikayet butonunu kullanmanız yeterli her zamanki gibi.
Teşekkür ederim :sarıl:

Kardeşim sana da geçmiş olsun.
Keyifli forumlar.

Revengeful

Emekli Yönetici
Bir daha yaparsan disipline gidersin anlamını taşıyor ve siciline işleniyor kınama aldığın. Askeriye, polislik vs girişlerde sorun çıkarabilir ve bazı devlet imkanlarından yararlanamazsın. Burs, yurt vs.. Ama okulun inisiyatifine kalmış.

__xXx__

__xXx__

Üye
modlar iş başında yürüyün be

Astrosman

Astrosman

Üye
Yok olmaz öyle engel..

Mert045

Mert045

Üye
Engel olur .
Kurul o kararı kaldırana kadar belge alamazsın.

spy ghost

spy ghost

Üye
Bir daha yaparsan disipline gidersin anlamını taşıyor ve siciline işleniyor kınama aldığın. Askeriye, polislik vs girişlerde sorun çıkarabilir ve bazı devlet imkanlarından yararlanamazsın. Burs, yurt vs.. Ama okulun inisiyatifine kalmış.
uzun vadede bilmiyorum ama kısa vadede yönetim yanlış hatırlamıyorsam ya sene sonu ya da okuldan mezun olurken eğer o olaydan sonra vukuatın yoksa bırakıyordu , şimdilerde bi disiplin kurul başkanı var giderse yanarız :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt