Htc One S aldım Ama!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxxiceppp

Üye
    Konu Sahibi
Htc One S aldım Ama!!!
Geçenlerde almayadan 1100 tlye one s Siyah getirdim
Telefon 1 M yükseklikten laminant parkeye düştü o 10000 voltda. Yakılmiş çok sağlam kasa yukarı taraftan 1 mm kalınlığında hafif soyuldu
Sarj yeride her takıp çıkardığımda aynı şekilde soyuluyor sanki zorlanarak giriyor benmi takmayı bilmiyorum ??
Ayrıca şu ufak arka kapak hem tam oturmuyor hem de 10 aç kapadan sonra yalama oldu
En çok belki telefondan soğutan şeylerden biri de şu güç düğmesi bana biraz dandik geldi
Ayrıca yukarıdaki beste audio ikonu kulaklıkta geliyor hoparlörde gelmiyor
Arkadaşlar şu sorunlarıma çare lütfen soğudum şu telefondan

by*cambaz

Üye
soyulma sorunu vardı siyahta

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Öncelikle geçmiş olsun :( soyulması zorlamamaya dikkat ve elinden geldiği kadar tak çıkar yapma zorda kalmadıkça yapıcak bi şey yok :( Beats Audio özelliği zaten bildiğim kadarıyla sadece kulaklık takınca etkin oluyor önceki telefonlarında da öyleydi ;)

maxxiceppp

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun :( soyulması zorlamamaya dikkat ve elinden geldiği kadar tak çıkar yapma zorda kalmadıkça yapıcak bi şey yok :( Beats Audio özelliği zaten bildiğim kadarıyla sadece kulaklık takınca etkin oluyor önceki telefonlarında da öyleydi ;)

Çok sağol kardeş ,
Orijinal parça bulmakta sıkıntı cekermiyim ??
Ayrıca bozulup beni yarıyolda bırakmaz degil mi
Bildiğin gibi uluslararası garanti tr geçmiyor

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Çok sağol kardeş ,
Orijinal parça bulmakta sıkıntı cekermiyim ??
Ayrıca bozulup beni yarıyolda bırakmaz degil mi
Bildiğin gibi uluslararası garanti tr geçmiyor
Sıkıntı çekmezsin zannetmiyorum eğer ki zorda kalırsan Htc firmasıyla iletişime geçersin yardımcı olabilirler :) Htc ler sağlam telefonlardır kolay bozuldukları duymadım görmedim bende almayı düşünüyorum hayırlısı biraz da şans işi biliyosun elektronik alet sonuçta özen göster biraz şansına ;)

Türe

Türe

Üye
One serisi tahmin edildiği kadar sağlam değil ha kötü mü değil ama drop testlerinde 3. ya da 4. atışta hatırlamıyorum ekranı kırılıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt