Ati Gecube Radeon X1550 Driver Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fev<

Üye
Ati Gecube Radeon X1550 Driver Sorunu
Arkadaşlar ÖnceLikle Selamlar Herkese ..

Şimdi ßenim Pc Ekran Kartı Markası Gecube Radeon X1550 Fakat Bunun Driverini Yukluyorum Karşıma Xp İle uyumlu Olup Olmadıgından Emin Değilseniz Pc'niz Hemen Yada Daha Sonra Bozulabilir. Yükle Ve Yüklemeyi DURDUR Çıkıyor ßunun Driver Cd'si Var İnternettende Bakıyorum Yuklenmiyor Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Ne Yapmam Gerek Yardım Edermisiniz :( ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
slim driver free
programıyla tarama yapın. Ordan cıkan ekran kartı drıverını yukleyın.. En uygun olanı o program bulur..

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
arkadaşlar öncelikle selamlar herkese ..

şimdi ßenim pc ekran kartı markası gecube radeon x1550 fakat bunun driverini yukluyorum karşıma xp ile uyumlu olup olmadıgından emin değilseniz pc'niz hemen yada daha sonra bozulabilir. Yükle ve yüklemeyi durdur çıkıyor ßunun driver cd'si var internettende bakıyorum yuklenmiyor yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapmam gerek yardım edermisiniz :( ?

ekran kartinin driver sitesine gir driverini indiriken işletim sistemin neyse onu seçerek indir yani işletim sistemin win7 se xp yi tabiki kabul etmez

fev<

Üye
slim driver free
programıyla tarama yapın. Ordan cıkan ekran kartı drıverını yukleyın.. En uygun olanı o program bulur..

Öncelikle Teşekkürler :) Deniyicem Olursa Yorum Atarım .. :)

---------- Eklendi @ 09:14:51 ---------- Yazıldı @ 09:14:13 ----------

ekran kartinin driver sitesine gir driverini indiriken işletim sistemin neyse onu seçerek indir yani işletim sistemin win7 se xp yi tabiki kabul etmez
Benim İnidirdiğimde Bütün Hepsi Vardı Yani xp yazıyordu win 7 Yazıyordu Vista Yazıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt