cep tlf alıcam yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keronze

Üye
    Konu Sahibi
cep tlf alıcam yardım
nokia n73 alıcak kadar param var ama nedense samsung u600 ile n73 arasından dış görünüş arasında gidip geliorum başka önereceğiniz model var ise onuda ayzarsanız sevinirim. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

keylog

Üye
eğer bu 2 telefondan birini alcaksan u600 al symbianın hantallığından kurtulmuş ol haa dersin ki hiç symbianım olmadı tadına akmak istiyorum diyorsan al da gör o zaman;) ilk günlerde belki iyi gelebilir ama sen bilirsin yinede ben symbiandan bıkmış sıkılmış biri olarak u600 al derim kardeşimde d900i var kral telefon bence ee u600de üst model olduğuna göre o da süperdir sanırım;)

ha bu arada ekleyeyim kuzende de n73 var onuda biliyorum yani;)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
3G yakında hizmette. telefon alırken uyumlu olmasına dikkat et derim.:oke:

Exalans

Exalans

Üye
evet bencede 3g den dolayı + wifi +gps +kamera +symbian = n73

Ozan

Ozan

Admin
Karizma istiyorsan, programla falan işim olmaz pek dersen kullanan biri olarak u600 öneririm, ama arkadasların dedigi gibi illa özellik olsun dersen n73. Zor bir karar ama ne istedigini bilirsen sorun çözülür. ;)

Not: n73 ün u600 e göre özellik olarak fark atacak bir durumu sadece yeni 2 teknolojiyi desteklemesidir onun dısında bir eksik aramak hatadır :nono: U600 kusursuz bir telefon

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
N73 şuanda zaten piyasada alınabilecek bakıldığında tek gözüken telefon. :oke:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
nokiadan şaşma derim... + özellik açısından n73 süper bi tel.:oke:

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
nokia n73 alıcak kadar param var ama nedense samsung u600 ile n73 arasından dış görünüş arasında gidip geliorum başka önereceğiniz model var ise onuda ayzarsanız sevinirim. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

n73 al görünüme bakma özelliklere bak:oke:

PeeDee

Üye
n73 al bence,kesinlikle memnun kalırsın,ki telefonun hızını da düşünürsen n73 hiç de yavaş bir telefon değil...

manik

Üye
bnce 5300 almalısın çok güzel:)

elmyra

Üye
5300 ne ya adam ferrarimi mersedes mi alayım diyo sen gitmiş doğan öneriyorsun 5300 N73 le yarışamaz bile sen sasma kardeş N73 al için rahat etsin

caktok

Üye
arakadaslar cift hatlı telefonlar kullanıslımı kullanan varmıvarsa hangisi alınır

gumusss

gumusss

Üye
n73me al derim

maxiburak

maxiburak

Üye
kesin n73 al derim ben hemde şiddetle

arslansem

arslansem

Üye
Nokia olduğundan ve karizması olduğundan n73 :yuru

aslan25

Üye
samsung'un yeni modeli L760'a bzk .hem de 3G uyumlu.

serhat_nrk

Üye
bence en ideal telefon ucuzluk bakımından da 3230 ben kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt