selamünaleyküm dostlar. a.s hoş geldin..
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: tahmin ettiydim zaten ama smartlıkta bir sorun mu var smartking Genişletmek için tıkla ... hayır sorun yok. Sorun da ne demek
Elektr0' Alıntı: tahmin ettiydim zaten ama smartlıkta bir sorun mu var smartking Genişletmek için tıkla ... hayır sorun yok. Sorun da ne demek
__xXx__ Üye Vatron' Alıntı: selamünaleyküm dostlar. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin
Amaru Shady Üye Vatron' Alıntı: pek sessiz buraları. cemaat nerede? Genişletmek için tıkla ... cemaat burada, imam nerede ---------- Eklendi @ 01:05:17 ---------- Yazıldı @ 01:04:51 ---------- Vatron' Alıntı: pek sessiz buraları. cemaat nerede? Genişletmek için tıkla ... ismin ne acaba
Vatron' Alıntı: pek sessiz buraları. cemaat nerede? Genişletmek için tıkla ... cemaat burada, imam nerede ---------- Eklendi @ 01:05:17 ---------- Yazıldı @ 01:04:51 ---------- Vatron' Alıntı: pek sessiz buraları. cemaat nerede? Genişletmek için tıkla ... ismin ne acaba
__xXx__ Üye Vatron' Alıntı: sol tarafta künye kısmında ismim yazıyor Furkan. İsmim Murat Genişletmek için tıkla ... vay adaşız
Vatron' Alıntı: sol tarafta künye kısmında ismim yazıyor Furkan. İsmim Murat Genişletmek için tıkla ... vay adaşız
-efşan Üye Vatron' Alıntı: sol tarafta künye kısmında ismim yazıyor Furkan. İsmim Murat Genişletmek için tıkla ... Mobildir o kesin
Vatron' Alıntı: sol tarafta künye kısmında ismim yazıyor Furkan. İsmim Murat Genişletmek için tıkla ... Mobildir o kesin
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Mobildir o kesin Genişletmek için tıkla ... olabilir __xXx__' Alıntı: vay adaşız Genişletmek için tıkla ... memnun oldum adaş
TheM-CK' Alıntı: Mobildir o kesin Genişletmek için tıkla ... olabilir __xXx__' Alıntı: vay adaşız Genişletmek için tıkla ... memnun oldum adaş
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Mobildir o kesin Genişletmek için tıkla ... evet öyleyim ---------- Eklendi @ 01:10:51 ---------- Yazıldı @ 01:09:56 ---------- Arda senin kaç tane ismin var?
TheM-CK' Alıntı: Mobildir o kesin Genişletmek için tıkla ... evet öyleyim ---------- Eklendi @ 01:10:51 ---------- Yazıldı @ 01:09:56 ---------- Arda senin kaç tane ismin var?
__xXx__ Üye TheM-CK' Alıntı: Mobildir o kesin Genişletmek için tıkla ... adam o kadar smart ki pc kullanmaya ihtiyacı yok
TheM-CK' Alıntı: Mobildir o kesin Genişletmek için tıkla ... adam o kadar smart ki pc kullanmaya ihtiyacı yok
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap __xXx__' Alıntı: adam o kadar smart ki pc kullanmaya ihtiyacı yok Genişletmek için tıkla ...
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: evet öyleyim ---------- Eklendi @ 01:10:51 ---------- Yazıldı @ 01:09:56 ---------- Arda senin kaç tane ismin var? Genişletmek için tıkla ... iki tane biri murat diğeri arda ama genelde arda diyorlar
Pondusss' Alıntı: evet öyleyim ---------- Eklendi @ 01:10:51 ---------- Yazıldı @ 01:09:56 ---------- Arda senin kaç tane ismin var? Genişletmek için tıkla ... iki tane biri murat diğeri arda ama genelde arda diyorlar
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: adam o kadar smart ki pc kullanmaya ihtiyacı yok Genişletmek için tıkla ... e biraz öyle oluyo
__xXx__' Alıntı: adam o kadar smart ki pc kullanmaya ihtiyacı yok Genişletmek için tıkla ... e biraz öyle oluyo
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrCommanDTr' Alıntı: Yarım saatlik bi aradan sonra geldim cemaat toplanmış Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin reis. nerelerdesin
MrCommanDTr' Alıntı: Yarım saatlik bi aradan sonra geldim cemaat toplanmış Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin reis. nerelerdesin
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: iki tane biri murat diğeri arda ama genelde arda diyorlar Genişletmek için tıkla ... Necati Can ve Murat Arda
__xXx__' Alıntı: iki tane biri murat diğeri arda ama genelde arda diyorlar Genişletmek için tıkla ... Necati Can ve Murat Arda
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: e biraz öyle oluyo Genişletmek için tıkla ... bu arada şaka rahatsız etmeye başladı ise keseyim sevdiğimden takılıyom
Pondusss' Alıntı: e biraz öyle oluyo Genişletmek için tıkla ... bu arada şaka rahatsız etmeye başladı ise keseyim sevdiğimden takılıyom
MrCommanDTr Emekli Yönetici Vatron' Alıntı: hoşgeldin reis. nerelerdesin Genişletmek için tıkla ... telefonla konuşuyordum abi hoşgördük
Vatron' Alıntı: hoşgeldin reis. nerelerdesin Genişletmek için tıkla ... telefonla konuşuyordum abi hoşgördük