Forumun android romları bölümü düzeni hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
arkadaş eleştirisini normal bi yolla anlatmış. Küfür yok hakaret yok neden bu kadar aşırı tepki veriyorsunuz. Bu forumda Atatürk ve Atatürkçü düşünceye hakaret edenler de gördüm. Onlar tepki almıyorsa buda almamalı bence.

Abuk sabuk mesajlar,konular,hakaretler tepki almaz ama doğru düzgün konu açıp derdini anlattınmı tepki alırsın maalesef.

• Beğen
Tepkiler: -efşan

femtv

Üye
tamam

53cc

53cc

Üye
    Konu Sahibi
Mobil tapatalkdan yazdığım 3-5 mesaj konu içerisinde göremedim. Neyse yazdıklarımı tekrardan toparlamak istiyorum.

Peocawe

Peocawe

Üye
Beğenmiyorsan gidebilirsin burada seni zorla tutmuyoruz dostum. Şimdiye kadar sen yoktun sensizde yaparız :naughty:

Bence çok yanlış bir tepki.

Her neyse asıl konuya gelelim. Arkadaş kendine göre haklı fakat diğer arkadaşlarında dediği gibi uğraştıracak bir iş. Ki sadece 1 telefon veya 1 işletim sisteminin üstüne kurulmuş bir forum değil burası. Her markadan telefon ve diğer bölümler mevcut. Başka forumlarda görebilirsiniz bu ayrı ayrı her telefona bölüm fakat orası sadece bir kaç model üstüne kurulmuş bir forumdur. MaxiCep çok geniş kapsamlı bir forum ancak her telefon markasına göre bölüm açmakta gerçekten uğraştırır yetkili arkadaşları. + o kadar çok bölümlere ayrılırsa forum her bölümün hit i düşer ve istediğin/aradığın yardıma hızlı bir şekilde ulaşamazsın.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Yazdiklariniz onay gerektirdigi icin gorunmuyor simdi gorunur

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
53cc

53cc

Üye
    Konu Sahibi
Sorun yok arkadaşlar. Hiddetlenmeyin. @Peocawe
'da dediği gibi
Şimdiye kadar sen yoktun sensizde yaparız

"

klongs

klongs

Üye
başka android forumlarına da bakmanı öneririm her telefonun ayrı bölümü hemde türkçe çok güzel android forumları var yesilcin androidhouse androidtürkiye vb.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Ali abi ilk defa sana katılıyorum düşündüklerimi yazmışsın :D

53cc

53cc

Üye
    Konu Sahibi
@Şehriyar hocam forum içeriğine yazacağım konuları ilk talebin altına ekleyerek devam ediyorum?
Bilgin olsun...
Teşekkürler @Sertuğ hocam seni görmek güzel...

KayraBey

KayraBey

Üye
Bence senin istediğin şekil daha kötü.Her telefon için alt başlıklar gereksiz.Örneğin Gio için alt başlık olsun onunda altında tema rom vs olsun demişsin.iyide paylaşılan birçok tema zaten telefon seçmiyor ki.Bu sefer her başlığa aynı konudan açmak gerekecek.Yani Gio başlığı altına go launcher ex başlığı açıp içine tema vs konuları açılacak.sonra ace başlığı içinde aynı şey vs. vs. Bence şuan için durum gayet iyi.Ayrıca burası sadece Android sistemler için hizmet veren bir forum değil.Burayı sadece Android için açılan forumlarla karıştırmayın.Daha düne kadar Android bölümü bile yoktu burda.Hergün hergün gelişerek çoğaldı.Buradaki tek sorun bence konuların biraz dağınık olması.Aksi takdirde ben aradığım herşeyi çok rahatlıkla buluyorum.Bir sürü konu açtım varmı yok mu diye bakarken hiç sıkıntı çekmedim.

Ayrıca yukarıdaki mesajları okudum da hiç hoşnut olmadım.Beğenmiyorsan git , başka güzel forumlar var oraları tavsiye ederim tarzında vs.vs.. Yahu oldu olacak direk adres verin oraya gitsin üye olsun burayı bıraksın.Bu şekilde siteden uzaklaştırma tabanlı yardımcı olunmamalı diye düşünüyorum.Biz bu arkadaşı böyle bir konu açtı diye yargılamamalı, aksine aramıza almalıyız.Sorunu neyse yardımcı olmalıyız.Biliyorum ki bir süre sonra burası vazgeçilmezi olacak.Bana daha üye olmadan önce burası için tam bir çöplük dedi işyerindeki arkadaşım.Sırf onun bu lafı yüzünden buraya girmedim bile.Daha sonra nasıl oldu da girdim baktım bilmiyorum.Şimdi burdan çıkamaz oldum.Ayrıca forum denen şey sadece konu açmak, uygulama/oyun paylaşmak değildir.Burda çok güzel dostluklar var.Abiler kardeşler var.Birbirimize olan sevgimiz var saygımız var.Çok mu abartıyorum acaba?????

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
53cc

53cc

Üye
    Konu Sahibi
@KayraBey hocam yazdıklarına aklım erdiğince bilgim dahilinde cevap vermeye çalışayım:
Yçntemin iyi veya kötü olması göreceli bir kavram bunu tartışmıyorum. Keza alışkanlıkları yıkma dünyanın en zorudur.
Benim önerdiğim yapı XDA'daki yapının aynısıdır. İnsanlar bu yapıyı kurgulamışlar ve çok da iyi işliyor. Amerikayı neden yeniden keşfediyoruz ki.
En acemisi bile aşağıdaki yapıda istediğine rahatlıkla erişebilir. Haksız mıyım?
Samsung//
Gio s5660//
Custom ROM//
Konu1
Konu2
....
KonuN
Official ROM//
Konu1
Konu2
....
KonuN
GPS-Maps//
Konu1
Konu2
....
KonuN
Gio s5880//
Custom ROM//
Konu1
Konu2
....
KonuN

Verdiğin örnek çok spesifik olmuş. Belki temalar için ayrım gözetmiyor olabilir ki (ben temaların bile bu ayrımı olduğunu biliyorum) Custom ROM - Official ROM - GPS&Maps vb.. uygulamalar kesinlikle telefon bazlı konulardır. Gio s5660 başlığı altında sadece TEMA - DUVAR KAĞIDI alt başlığı açılarak tema ile ilgili bütün konular burada toplanır. Bu ister Go launcher olur ister QQLauncher olur ister ICS olur fark etmez. Yazmış olduğun bir cümle herşeyi çok güzel ifade etti aslında "Burası sadece Android sistemleri için hizmet vermiyor". Evet bunun için bu şekilde bir gruplandırma olmalı. Çünkü yelpazesi çok geniş bir forum haline gelmiş.

Forumdaki genel tavırdan rahatsız değilim. İçine kapanık ve sıkışnmış bir toplumuz ve bireyler bu tip forum ortamlarında söyleyemedikleri veya dile getiremekdikleri konuları fütursuzca söyleyebiliyor. Keza bunu önleyecek moderatör ve amin arkadaşlar var. Bireysel saldırı veya küfür olmadığı sürece sorun yok benim açımdan. Buradaki ardaşlar söyledi diye forumdan ayrılacak değilim.

Sizin buraya üye olmadan önce arkadaşınızın söylemiş olduğu cümleyi aynen bende katılıyorum "... burası için tam bir çöplük ...".
Bilgi paylaşımı olan bir yer olarak görüyorum arkadaşlıklar, dostluklar vb.. gibi konular için farklı ortamlar var. Bene bu konuyu ayırt etmek gerekiyor,

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Konu uygun yere taşındı. Başlık düzenlendi.
İsteğinizi üst yönetim görüp, değerlendirmeye alıp, size olumlu veya olumsuz bir cevap vereceklerdir.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
android, romlar alt başlıklar tel modelleri olabilir
uygulama vs de dallandırma gerekmez bence
romlarda alt başlıklar olması karmaşayı azaltır ve ulasmayı kolaylaştırır

KayraBey

KayraBey

Üye
Yönetime güveniyorum.Mutlaka bu taleplere cevap vereceklerdir.

Ozan

Ozan

Admin
Sitemizi, önerilerinize göre sekillendirmekten memnuniyet duyuyoruz her zaman ancak birçok isletim sistemiyle alakalı olan sitemizde, isletim sistemlerinin yada markaların altına ayrı ayrı model kategorileri düşünmüyoruz. Bu, aranılanın bulunmasını kolaylastıracağı gibi, site içi karısıklıgı ve kategori fazlalıgını da arttıracaktır.

minibiba

[COLOR=""][SIZE=""]На впалой щеке девочки краснел теперь яркий отпечаток ладони.
Некоторые мои знакомые привозили из Москвы русские армейские фляги.[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt