mp4.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
mp4.
fullfilm den 6 part sen kimsin sen .mp4 indirdim açıyorum donuk donuk oynatıyor.2sn de bir kesiliyo görüntü ses falan.uc playerdede aynı.sorun telefondami video da mı ? Telefonda ise nasıl çözecem ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Oynattığın video boyutu telefonla uyumlu olmazsa bu şekil donmalar olur.Bazen ses gelir görüntü olmaz.Ekran grafiklerini yükleyemez.Kısaca sorun video da.

Mr JoY

Mr JoY

Üye
Bilgisayarda denedin mi videoyu çalıştırmayı?

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
pc yok.

CryuS

CryuS

Üye
Telefonunu kasıyor kardeşim.Telefonunu şarja takarak dene.Olmadı videoyu böl yani bir videoyu 2'ye böl.O da olmadı videoyu dönüştür.

oquz_esen

oquz_esen

Üye
videolarda sorun yok bende indirip izledim gayet gùzel ben C7 ile izledim ama 5800 oynatmıyo doğru düzgün

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende o kadar sorun yok mp4 filmleri gayet başarılı bir şekilde oynatiyor
hatta şu anda torrent sitesinden indirdiğim doctor who dizisinin bir bölümünü izliyorum.
Uc player kullanıyorum oynatıcı olarak ;)

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
ismail abi. Dedigim sıteden sen kimsini indirip deneyebilirmisin 70mb

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dostum şu anda dışardayım eve gidince indirip bilgi veririm (link verebilirmisin)

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
Bilgisayardan telefona atmalısın. Bilgisayar onu otomatik olarak telefona uyumlu hale getiriyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
3gp olarak indircen

Black-killing

Black-killing

Üye
Kardeşim cevabım biraz saçma olduğundan çok düşündüm yazmamak için ama içimde kaldı.Aynı sorun bende de vardı hiçbir player normal oynatmıyordu.Hepsinde de videolar donup donup ilerliyordu.Cevap dediğim gibi saçma olabilir ama tek çözüm.Videonun üzerine gelip düzenle de.Sonra öylesine başına sallamasyon bi metin ekle.Sonra yeniden dene.Bende ise yaradı vallaha

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
düzenle kısmi nerde

---------- Eklendi @ 16:28:01 ---------- Yazıldı @ 16:19:17 ----------

video klip bozuk yad bicım desteklenmiyor , diyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
mp4 mü

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ya halen neyin derdindesnz o sitede mp4lerde sorun var 3gp indircksnz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt