Xperia Ray Splinter Cell Conviction Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anonymous61

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Ray Splinter Cell Conviction Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Sony Ericsson Xperia Ray kullanıcısıyım. Android sürümü olarak 4.0.3 versiyonunu kullanıyorum. Yaptığım araştırmalara göre Xperia Ray'de Splinter Cell Conviction sorunsuz olarak çalışıyormuş. Telefonuma yüklediğimde oyun açılıyor, oyunun menüsü geliyor fakat oyunu başlattığımda tüm binalar beyaz olarak görünüyor. Bu konuda ne kadar araştırsam da çözüm bulamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

enes-1907

enes-1907

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Sony Ericsson Xperia Ray kullanıcısıyım. Android sürümü olarak 4.0.3 versiyonunu kullanıyorum. Yaptığım araştırmalara göre Xperia Ray'de Splinter Cell Conviction sorunsuz olarak çalışıyormuş. Telefonuma yüklediğimde oyun açılıyor, oyunun menüsü geliyor fakat oyunu başlattığımda tüm binalar beyaz olarak görünüyor. Bu konuda ne kadar araştırsam da çözüm bulamadım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşım bndede xperia neo var 4.0 güncellemesini sorcaktım hiç kasma varmı cihazda nasıl çalışıyor

anonymous61

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,

Xperia Ray android 4.0 kullanıcısıyım. Şimdilik geçmemeni tavsiye ederim. Stabil olarak çalışmıyor, takılmalar oluyor. Tam olarak emin olmasam da normalde rahatlıkla çalıştırabileceği oyunların kapanmasına da neden oluyor. Oyunlar tam olarak 4.0 için çalışmıyor. Eski sürüme geçiş yapmayı düşündüm fakat bulunduğum yerde teknik servisi olmadığı için uğraşamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt