sıkılıyom ollm koskoca okul sap başıma somuru::utan :( Niye tek başına ?
MrCommanDTr Emekli Yönetici Elektr0' Alıntı: sıkılıyom ollm koskoca okul sap başıma Genişletmek için tıkla ... Niye tek başına ?
VKUCUKSAHİN Üye neyse saat 01:08 yarına okul var benim gitmem gerek.. yarına görüşmek üzere hayırlı geceler, iyi sohbetler
neyse saat 01:08 yarına okul var benim gitmem gerek.. yarına görüşmek üzere hayırlı geceler, iyi sohbetler
Amaru Shady Üye Eykul' Alıntı: Haha unutuldun mu yazik Genişletmek için tıkla ... yoklama alınıyordu yanlış anlamak böyle bi şey olsa gerek
Eykul' Alıntı: Haha unutuldun mu yazik Genişletmek için tıkla ... yoklama alınıyordu yanlış anlamak böyle bi şey olsa gerek
SHS Üye Elektr0' Alıntı: sıkılıyom ollm koskoca okul sap başıma Genişletmek için tıkla ... sen mi sap inanmam
Elektr0' Alıntı: sıkılıyom ollm koskoca okul sap başıma Genişletmek için tıkla ... sen mi sap inanmam
Eykul Üye Elektr0' Alıntı: tamam zaten amacıma ulaşmışım Genişletmek için tıkla ... Allah Allah bunda bir amac mi varmis?
Elektr0' Alıntı: tamam zaten amacıma ulaşmışım Genişletmek için tıkla ... Allah Allah bunda bir amac mi varmis?
__xXx__ Üye Elektr0' Alıntı: okul felan az biraz yalnız kalmalar boş boş durmalar olucak ... Genişletmek için tıkla ... kolay gele o zaman
Elektr0' Alıntı: okul felan az biraz yalnız kalmalar boş boş durmalar olucak ... Genişletmek için tıkla ... kolay gele o zaman
MrCommanDTr Emekli Yönetici tinasoft' Alıntı: neyse saat 01:08 yarına okul var benim gitmem gerek.. yarına görüşmek üzere hayırlı geceler, iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler Allah rahatlık versin
tinasoft' Alıntı: neyse saat 01:08 yarına okul var benim gitmem gerek.. yarına görüşmek üzere hayırlı geceler, iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler Allah rahatlık versin
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: yoklama alınıyordu yanlış anlamak böyle bi şey olsa gerek Genişletmek için tıkla ... evet yoklama içindi o.
Pondusss' Alıntı: yoklama alınıyordu yanlış anlamak böyle bi şey olsa gerek Genişletmek için tıkla ... evet yoklama içindi o.
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: sıkılıyom ollm koskoca okulda sap başıma Genişletmek için tıkla ... yakın olsa ben gelirdim
Elektr0' Alıntı: sıkılıyom ollm koskoca okulda sap başıma Genişletmek için tıkla ... yakın olsa ben gelirdim
Elektr0 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: sen mi sap inanmam Genişletmek için tıkla ... çiçek olmadıgıma göre (( şşşşttt banlatacan beni sonunda)
- SerkeŞ -' Alıntı: sen mi sap inanmam Genişletmek için tıkla ... çiçek olmadıgıma göre (( şşşşttt banlatacan beni sonunda)
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: yakın olsa ben gelirdim Genişletmek için tıkla ... seninlee bowling oynamaya giderdik bee çok iyi olurdu NBA den ben anlamam şimdi piss yenilirizz.
Pondusss' Alıntı: yakın olsa ben gelirdim Genişletmek için tıkla ... seninlee bowling oynamaya giderdik bee çok iyi olurdu NBA den ben anlamam şimdi piss yenilirizz.
__xXx__ Üye tinasoft' Alıntı: neyse saat 01:08 yarına okul var benim gitmem gerek.. yarına görüşmek üzere hayırlı geceler, iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... sagolasin hayırlı geceler ama böyle olmuyor erkenden gidiyorsun
tinasoft' Alıntı: neyse saat 01:08 yarına okul var benim gitmem gerek.. yarına görüşmek üzere hayırlı geceler, iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... sagolasin hayırlı geceler ama böyle olmuyor erkenden gidiyorsun
Eykul Üye Pondusss' Alıntı: yoklama alınıyordu yanlış anlamak böyle bi şey olsa gerek Genişletmek için tıkla ... Demekki boyle anlamak istemisim Gokcen o kadar kisi var ki yetisilmiyor... Ama Hidayet yok?
Pondusss' Alıntı: yoklama alınıyordu yanlış anlamak böyle bi şey olsa gerek Genişletmek için tıkla ... Demekki boyle anlamak istemisim Gokcen o kadar kisi var ki yetisilmiyor... Ama Hidayet yok?