5800 web browser sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pissed26

pissed26

Üye
    Konu Sahibi
5800 web browser sorunu
selam arkadaşlar 5800 v60 versiyonu kullanmaktayım 1 haftadır tarayıcımla touch.facebok adresine girdiğimde sadece yazı olarak geliyo ekranı olduğu haliyle göremiyorum sorun nedir opera ile açtığımda bi sorun yok ama oda çok ağır telefonu kastığı için kullanmak istemiyorum bu sorunu nasıl hallederim yardımlarınızı bekliyorum

semihguney

semihguney

Üye
x.facebook.com'a girmeyi dene :hmmm

pissed26

pissed26

Üye
    Konu Sahibi
x.facebook.com'a girmeyi dene :hmmm
olmadı kardeşim yine aynı şekilde geliyo bildirimle sürekli açık kapanmıyo ne yaparsan yap üstte kalıyo bide ekran görüntüsü aldım net anlaşılması için

nub

nub

Üye
olmadı kardeşim yine aynı şekilde geliyo bildirimle sürekli açık kapanmıyo ne yaparsan yap üstte kalıyo bide ekran görüntüsü aldım net anlaşılması için

Baharçiçeği Merve seni seviyor :D

• Beğen
Tepkiler: cokkek
ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
aynen bunları yap düzelecektir:
tarayıcıya gir
ayarları aç
sayfa ayarını aç
içeriği yükleyi tümü yap

lgkg300

lgkg300

Üye
Geçici bir sorun gibi bende de twitter'a girerken oluyor. Çerezleri sildigimde ve ram'i boşalttığımda düzeliyor. Ram yetmezliğinden kaynaklanıyor olabilir

pissed26

pissed26

Üye
    Konu Sahibi
aynen bunları yap düzelecektir:
tarayıcıya gir
ayarları aç
sayfa ayarını aç
içeriği yükleyi tümü yap
hocam ayarlar zaten dediğiniz şekilde o halde resimdeki düzensizlik mevcut

---------- Eklendi @ 17:53:57 ---------- Yazıldı @ 17:42:52 ----------

Geçici bir sorun gibi bende de twitter'a girerken oluyor. Çerezleri sildigimde ve ram'i boşalttığımda düzeliyor. Ram yetmezliğinden kaynaklanıyor olabilir
hocam twitter yada herhangi bi sitede sorun yok sadece facebookta yapıyo hard format attım yine banamısın demedi diğer 5800 lara baktığımda herhangi bi sorun yok olsa siteden kaynaklı bi sorun diyeceğim

lgkg300

lgkg300

Üye
Bende bir sorun yok çok ilginç. 5800 music burda ekran alıntısı var.

pissed26

pissed26

Üye
    Konu Sahibi
Bende bir sorun yok çok ilginç. 5800 music burda ekran alıntısı var.
[/QUOTyalnız hocam şuna dikkat ettim sizde sayfa açıldıktan sonra x.facebook.com/ demiş kalmış bende o kısım sürekli şu halde x.facebook.com/?_rdr tarayıcıya yazıp giriş deyince direk x.facebook.com/?_rdr bu linke yönlendirme yapıyo

lgkg300

lgkg300

Üye
Üstte ki güç düğmesine bas "Hafıza kartını çıkart" yap arka planda çalışan uygulamalar kapansin sonra tarayıcı ile bir daha dene. Bir de opera mobile ile x.facecook.com girmeyi dene.

---------- Eklendi @ 18:19:36 ---------- Yazıldı @ 18:17:30 ----------

hocam yedekledim hard format attım ayarları geri yüklemeden denedim yine olmadı virüs taraması yaptım bi sıkıntı çıkmadı ama screen shoottaki düzeneğin sorununu ne anlamış nede çözmüş değilim

Hmm çok ilginç bir sorun peki diğer sitelere girdiğinde (dokunmatik siteler) aynı sorunu veriyor mu? Ve belki bir faydası olmayacak ama hafıza kartını kullanmadan dene.

pissed26

pissed26

Üye
    Konu Sahibi
Üstte ki güç düğmesine bas "Hafıza kartını çıkart" yap arka planda çalışan uygulamalar kapansin sonra tarayıcı ile bir daha dene. Bir de opera mobile ile x.facecook.com girmeyi dene.

---------- Eklendi @ 18:19:36 ---------- Yazıldı @ 18:17:30 ----------

Hmm çok ilginç bir sorun peki diğer sitelere girdiğinde (dokunmatik siteler) aynı sorunu veriyor mu? Ve belki bir faydası olmayacak ama hafıza kartını kullanmadan dene.
hafıza kartıyla ilgili dediklerinizi yaptım bi düzelme olmadı diğer sitelerde hiçbi problem yok hepsine çatır çatır bağlanıyo opera ile denedim onda sıkıntı yok onunla girebiliyorum ama biraz kasıyo gibi :)

lgkg300

lgkg300

Üye
Bir de ayarlardan java felan onları da açın sorun çözülmeli

---------- Eklendi @ 18:32:19 ---------- Yazıldı @ 18:29:08 ----------

Sayfa ayarlarından içerik yüklemeyi tümü yapın.java yüklemeleri etkin yapın. Yine de düzelmiyorsa başka bir çözüm önerisi gelmiyor aklıma diğer arkadaşların yorumlarını bekle derim. Benden bu kadar, hayırlı akşamlar...

pissed26

pissed26

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar>genel
güzenlik uyarıları: göster
java/ECMA dizesi :etkin
java/ECMA dizesi hataları: bildirim yok

ayarlar>sayfa
içeriği yükle:tümü
varsayılan kodlama:otomatik
açılır pencr englleme:hayır
oto yenidn yükle:açık

yukardaki konularda bi arkadaş içeriği yükle tümü de sorun düzelir dedi bende zaten o şekildeydi ayarlar içeriği yükleyi metine getirdim siteye girdim sonra içeriği yüklemeyi tümüne getirdim yeniledim sayfa düzeldi tarayıcı kapattım bi daha girdim yine hüsranla karşılaştım

lgkg300

lgkg300

Üye
wifi ile girdiğinizde aynı sorun oluyor mu? Kanaatimce internetiniz yavaş ve tüm içerik yüklenmeden tarayıcı işlemi (yani sayfayı yüklemeyi) durduruyor ve daha fazla içerik yüklenmiyor. Böyle olunca da içerik yamuk yumuk kalıyor

pissed26

pissed26

Üye
    Konu Sahibi
wifi ile girdiğinizde aynı sorun oluyor mu? Kanaatimce internetiniz yavaş ve tüm içerik yüklenmeden tarayıcı işlemi (yani sayfayı yüklemeyi) durduruyor ve daha fazla içerik yüklenmiyor. Böyle olunca da içerik yamuk yumuk kalıyor
evet wifi ile girdiğimde oluyo 10 mb internet hızım var daha ne kadar yavaş olabilirki ama şuna dikkat ettim profilim .... diye gidiyo kullanıcı adı veya bi kısaltma yok kendi telefonumda başka id leri açtığımda sorun yok gibi duruyo sanırım sıkıntı benim kendi face hesabımda

aliosman166

aliosman166

Üye
ram yetmezliğinden kaynaklanıyor..

kadirbab08

Üye
benim tarayıcım indirme yaptığımda indirme bittiğinde otomatikmen kendinden kapatıyor tarayıcıyı bu sorun nedir peki? Telefon 5250

pissed26

pissed26

Üye
    Konu Sahibi
benim tarayıcım indirme yaptığımda indirme bittiğinde otomatikmen kendinden kapatıyor tarayıcıyı bu sorun nedir peki? Telefon 5250
​Kardeşim sorunun ne bilmiyorum ama nokia suite ile bi yedek al çak formatı geç baktın düzeldi ne ala düzelmedi geri yedeğini yüklersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt