Artes i701 ile ilgili bilgi istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

furcin

furcin

Üye
    Konu Sahibi
Artes i701 ile ilgili bilgi istiyorum
Bu sabah Artes i701 sipariş verdim bu tabletle oyun oynaya bilir miyim modern combat 3 pes 12 felan

KayraBey

KayraBey

Üye
özellikler?

furcin

furcin

Üye
    Konu Sahibi
CPU : Cortex A8 1.5Ghz ( CPU: 1Ghz~1.2Ghz, Mali 400 GPU )
Ekran : 7-inch 16:9 .800 * 480 TFT LCD, 5 nokta çoklu dokunmatik Capacitive EkranRAM : DDR3 512MBHarddisk : 4GBSD Okuyucu : 128MB-32GB Micro SD(T-Flash) desteklerWiFi : Built in 802.11b/g/n3G Özelliği : YOK (Usb den sadece Avea MF190 3G Jet Modem bağlayıp kullanabilirsiniz.)Kamera : Ön Kamera 0.3 MpHareket Sensörü : Sağa sola yukarı aşağı her yöne algılamaİşletim sistemi : Android 4.0Pil : 2840 Mah Şarj Edilebilir Li-Ion PolymerPil süresi : 8 Saat Müzik kulaklıkla, 4 Saat üzeri video, HDMI çıkışı 2.5 SaatTarayıcı : Google Chromeonline : Online video,online Tv,online Movie,Online Music,Online Radio.Office software : WORD, EXCEL, POWERPOINT, PDF, TXT GörüntüleyebilirGames : 3D oyunları destekler, ve MALI 400 Grafik işlemcisi ile oyunları çok rahat oynayabilirEkstra : Google Marketten 200.000 Adetten daha fazla uygulamayı indirip oyun oynayabilir veya uygulamaları çalıştırabilirsiniz.Desteklediği Müzik Formatları: MP3 ? WMA ? APE ? FLAC ? WAVDesteklediği Video Formatları : MKV(H.264 HP),AVI,RM/RMVB, MPEG-1,MPEG-2Video Çıkış : HDMI 720P to 1080P to 2160P HD HDMI çıkışDosya Okuma : Fontlar destekler, Txt dosyaları ve renklerini açabilir. Arka plan renklerini gösterebilir. Dosya klasörleri, Müzik Listeleri ve Sesli okuma programlarını destekler.Resim Formatı : JPG ? BMP ? PNG ? GIFSpeaker : 2x1 watt SpeakerEbook Reader : Elektronik Kitap DesteklerElektrik Adaptörü : Giriş : AC100-240V 50-60Hz Çıkış :5V, 2AProgramlar : Tarayıcı,Hesap Makinesi,Ajanda,Saat,Dosya Yöneticisi,Google Translater,Video Oynatıcı,Müzik Oynatıcı,Sesli Arama,vs.HDMI : support 2160P HDMI outputUSB : USB2.0 Bilgisayar Bağlantısı, External Usb,Klavye,Mouse ve diğer usb cihazlarPaket İçeriği : 1xTablet PC, 1x Adaptör, 1xUSB Kablo 1xOTG Kablo , 1x Kullanım Klavuzu
Giriş / Çıkış Portları1*Mini USB Port;1*HDMI Port;1*3.5mm Kulaklık Jackı1*DC-IN Jack1*TF Card SlotÖlçüler 193*120*11.99mmAğırlık N.W: 326GGaranti 2 Yıl​

klongs

klongs

Üye
açar gibi görünüyor

furcin

furcin

Üye
    Konu Sahibi
pesi açtıda modern combat3 ü yüklemeye çalışıyorum

00cengiz

00cengiz

Üye
Bende ALıcam cihzdan çalştrdımı kardeşim omdern combat 3 ü ?

mahmude

Üye
Yeni firmware ile piyasada bulunan cogu 3g modemi calistiriyo bilginize

furcin

furcin

Üye
    Konu Sahibi
Bende ALıcam cihzdan çalştrdımı kardeşim omdern combat 3 ü ?
modern combat 2 yi süper çalıştırdıda modern combat 3 ü yükleyemedim apk yi yüklüyrom klasör oluşmuyor şuana kadar kaldırmadığı oyun yok bfbc2 yide çalıştırdı modern combat 3 hakkında bilgisi olan lütfen yardım etsin

---------- Eklendi @ 16:56:40 ---------- Yazıldı @ 16:55:31 ----------

Yeni firmware ile piyasada bulunan cogu 3g modemi calistiriyo bilginize
onu nasıl yükleyeceğim

androivas

Üye
bendede bu tabletten vada pesi falan marketten bulamadım nasıl yükleyebilirim

forever1907+

Üye
güzel cihaz hayırlı olsun bizide bilgilendir

furcin

furcin

Üye
    Konu Sahibi
bendede bu tabletten vada pesi falan marketten bulamadım nasıl yükleyebilirim
markette paralı pes felan internetten indirceksin googla pes 2012 apk+sd indir yazıp ara ordan bulursun kurulumu felanda yazar

ceed35

Üye
bende artes i701 aldım 3-4 güne gelcek fakat bu tablet için oyunları nerden indiriyoruz?:konus:

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye

ceed35

Üye
sorması ayıp kaça aldın ve dokunmatigi nasıl genel olarak tavsiye eder misin?
herevelazım dan 227 tl ye aldım ama daha elime geçmedi 2 yıl garantili bence süper alet

- - - Eklendi - - -

alet şimdi elime geçti süper bişey

furcin

furcin

Üye
    Konu Sahibi
sorması ayıp kaça aldın ve dokunmatigi nasıl genel olarak tavsiye eder misin?
ben 215 tl ye aldım dokunmatiği çok iyi yanlız jarzda biraz deliriyo dokunmatiği herkese tavsiye ederim fiyatı çok uygun grafik işlemcisi felanda çok iyi

enaa_881

enaa_881

Üye
arkadaşlar şarj süresi nasıl batarya biraz zayıf gibi geldide bana

furcin

furcin

Üye
    Konu Sahibi
idare ediyo ya kablosuz açınca ok yiyo

hayatperest

hayatperest

Üye
1 ayı geçti alalı. beniö şahsen işimi görüyor. çok fazla oyun falan uğraşmıyorum. grafik performansı da iyi. ancak android 4 olunca market biraz sıkıntı. uygulama az çıkıyor. 1 mobile marketi kurdum ordan indiriyorum oyun vs. şarjda iken dokunmatik denildiği gibi deliriyor. ama usb den şarj ile o sıkıntı yok. 200-250 arası bir tablet ancak bu kadar olur.

bu arada uınutmadan bir tavsiye ekranına jelatin vs. yapıştırmayın. aşırı düşüyor dokunmatik hassasiyeti. ekran çerçeveden biraz içerde olduğu için. ekranın köşelerine dokunmak da biraz çıldırtıyor insanı.

calypso16

calypso16

Üye
şok'un sattığı tablet değil mi bu?

navti

navti

Üye
Tabletin ozellikleri nedir ona gore yorum yapalim...

Üst Alt