HTC One V Resimleri ve Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarimakas

Üye
    Konu Sahibi
HTC One V Resimleri ve Özellikleri
HTC One serisinden biri olan HTC One V ye ait resimler ve özellikler

sw_cedays

Üye
1hafta önce almış bulunuyorum .Parasının hakkını sonuna kadar verenbir cihaz. Ekran parlaklı çok iyi galaxy note la yanyana koydum yazılar uygulamalar daha parlak ve daha canlı. Beats audio özelliğine bayıldım htc kulaklığıyla gelemsine rağmen ses kalitesi çok iyi bide beats audio kulaklık aldımı müzikte doyum noktasına erişirsiniz.kamerası çok net ve çok hızlı arka arkaya video çeker gibi foto çekebiliyorsunuz. Şarjı gprs wifi açık ekran parlaklığı sondayken ve 2 gün gidiyor , tabi 4 5 saat oyunda oynadım bu süre içerisinde. Şimdilik aklıma gelenler bunlar . Aklınaza takılan soru olursa yanıtlayablirim.

ugur3535

ugur3535

Üye
kardeş 2 gün gitmemesi lazım 1800 lük batarya var üzerinde sen ciddi misin?

sw_cedays

Üye
Evet Şarj konusunda daha önceden wildfire S kullanıyordum şarjla akşamı zor ediyordu. Htc one v ile akşam olunca şarjı wifi gprs ekran parlaklığı fullde olmasına rağmen yarıdan biraz az kalıyo onunlada 1 film izleyorum sonra şarj uyarısı vermeye başlıyo.

ulaş213

ulaş213

Üye
elimde htc one x var one v ile farkı hiç araştırmadım ama one x te gerçekten çok güzel bir telefon tek sorunu oyun açarsanız 2-3 saat sonra batarya uyarısı alıyorsunuz nedeni ise 4 çekirdek işlemci olması : )) ama oyun açmazsanız normal wifi açtım sabah 7 de öğlen saat 1 e kadar banamısın demedi dü neredeyse çok az harcamıştı.

eysem

Üye
Kardeş root yapmayı denedin mı bana yardımcı olur musun

crowley26

crowley26

Üye
1hafta önce almış bulunuyorum .Parasının hakkını sonuna kadar verenbir cihaz. Ekran parlaklı çok iyi galaxy note la yanyana koydum yazılar uygulamalar daha parlak ve daha canlı. Beats audio özelliğine bayıldım htc kulaklığıyla gelemsine rağmen ses kalitesi çok iyi bide beats audio kulaklık aldımı müzikte doyum noktasına erişirsiniz.kamerası çok net ve çok hızlı arka arkaya video çeker gibi foto çekebiliyorsunuz. Şarjı gprs wifi açık ekran parlaklığı sondayken ve 2 gün gidiyor , tabi 4 5 saat oyunda oynadım bu süre içerisinde. Şimdilik aklıma gelenler bunlar . Aklınaza takılan soru olursa yanıtlayablirim.

Bende almayı düşünüyorum ve gps yani navigasyon benim için önemli hiç kullandınız mı?

kalmunadc

Üye
arkadaşlar benim anlamadığım sense 4.0 olayı güya htc den yapılan acıklamaya göre ram düşük olduğu için sensation ve sensation xe modellerine sense 4.0 gelmiycek dendi desire c modeli one v modelinde 512 mb ram var ve sense 4.0 var ama sansation modelinde 768 mb ram var ama sense 4.0 yok ne alaka

klongs

klongs

Üye
arkadaşlar benim anlamadığım sense 4.0 olayı güya htc den yapılan acıklamaya göre ram düşük olduğu için sensation ve sensation xe modellerine sense 4.0 gelmiycek dendi desire c modeli one v modelinde 512 mb ram var ve sense 4.0 var ama sansation modelinde 768 mb ram var ama sense 4.0 yok ne alaka

htcnin isi iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt