Galaxy S3 mü HTC One X mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarimakas

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 mü HTC One X mi ?
2012 yılının teknolojisi en gelişmiş iki cep telefonunu, ile 'i karşılaştıracağız bu makalemizde. Eğer siz de Galaxy S3 mü HTC One X mi alayım diyorsanız ve hangisini alacağınıza karar veremediyseniz bir de bu yazımızı okuyun. Hem Galaxy S3'ün hem de HTC One X'in tercih edilmesinde ortak iki neden var. Bunlar her ikisinin de 4 çekirdek işlemcili olmaları ve 720p çözünürlüğe sahip HD ekran kalitesinde olmaları. Bunlar, her iki cihazı diğerlerinden ayıran en önemli iki özellik. GALAXY S3'E GÖRE HTC ONE X'İN ÜSTÜNLÜKLERİ-Etkileyici bir tasarım. Polikarbon plastikten üretilen yekpare kasa yapısı- Daha parlak IPS LCD2 ekran

mystiery_

mystiery_

Üye
one x candır

Astrosman

Astrosman

Üye
S3...

15097

15097

Üye
Kafan en cok hangisine yattiysa onu sec

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
Bu arada HTC One XL çıktı

___kaptan___

___kaptan___

Üye
aman Allah'ım o ne öyleee samsung galaxy S3 muhteşem bişey yaw az önce galaxy SII ye bakıyordum alıcı gözüyle ama şimdi kanım SIII'e kaynadı haa kaç paraki acep?

muttalip07

muttalip07

Üye
bende iphone 4s ile galaxy s3 arasında kalmıştım tercihim s3 ten yana:oke:

WebStyle

WebStyle

Üye
bende iphone 4s ile galaxy s3 arasında kalmıştım tercihim s3 ten yana:oke:

Biri 4 çekirdek diğeri 2 çekirdek işlemciye sahip kuşkusuz S3, İphone 4S'e göre biraz daha önde tabi. Oyun ve uygulama tutkunu değilseniz S3 harika bir alternatif gerçi Android de artık yavana atılacak bir işletim sistemi değil. Hemen hemen ios'a çıkan oyun ve uygulamalar Androide de çıkmaya başladı. Ancak şunu da unutmamak gerek aralarında en güçlü GPU İphone 4S'de mevcut. Bende 6 aydır S3'ü bekliyordum artık dayanamadım 1.5 ay önce kadar iphone 4S aldım. Tüm ihtiyaçlarımı fazlası ile karşlılıyor. Ancak S3 ülkemize giriş yaptıktan ve incelemem den sonra bende bir delilik yapıp S3 ü belki terfi edebilirim..

---------- Eklendi @ 03:27:37 ---------- Yazıldı @ 03:26:08 ----------

aman Allah'ım o ne öyleee samsung galaxy S3 muhteşem bişey yaw az önce galaxy SII ye bakıyordum alıcı gözüyle ama şimdi kanım SIII'e kaynadı haa kaç paraki acep?

Ülkemize büyük ihtimalle 2100 ya da 2300 TL arası giriş yapacak. Çünkü geçen hafta hepsiburada.com 2000 TL'nin üstünde ön siparişleri alıyordu..

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
S3 ü 2000 TL ye de bulursun ama benim tercihim Htc One X den yana çok daha karizmatik ve güzel bir telefon :oke:

muttalip07

muttalip07

Üye
kararım değişti kesinlikle nokia 808 pureview bu telefon çok süper nokia diyip geçmeyin işletim sistemi sizin için önemli değilse bunu alın:oke:

15097

15097

Üye
muttalip07

muttalip07

Üye
galaxy s3 ve 808 purewiev bir an önce çıksa ikisini inceleyip karar vercem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt