6630 yedeklerini 6280 e yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kimyager68

Üye
    Konu Sahibi
6630 yedeklerini 6280 e yükleme
Merhaba Nokia 6630 telefonumun yedeğini pc suiteden bilgisayarıma aldım.ve telefonu satıp Nokia 6280 aldım.6280 de kullanılan pc suite sanırım 6630 daki versiyondan sonraki versiyon ve yedekleme işlemi sırasında şu hatayı veriyor:

!Bu yedekleme dosyası hedef telefondan farklı bir dilin kullanıldığı telefondan oluşturulmuş.Telefonunuzun ve PC Suite uygulamalarının doğru çalışmasını sağlamak için yedekleme dosyalarını yalnızca kaynak telefonla aynı dili kullanan telefonlara geri yüklemeniz önerilir.
Geçerli diller şunlardır:
Dosya:
Telefon:tr

şeklinde bir hata mesajı veriyor.Yedekleme yapamazmıyım şimdi tüm bilgilerim o yedek dosyanın içerisinde,yardımlarınızı bekliyorum.

Ozan

Ozan

Admin
Yeni aldıgınız telefonun da eski telefonunda ana dili yani menüleri Türkçe miydi ?

Eğer yeni telefonunuzun dili önceki dilden farklı ise, şu anki yeni telefonunuzun dilinizi ingilizce yapın birde öyle deneyin ayrıca önceki PC SUITE türkçe yenisi ingilizce mi ? Muhakkak bir dil farklılıgı olmalı ! :bilmem:

kimyager68

Üye
    Konu Sahibi
önceki Pc Suite De Yedeklediğim Dosya Uzantisi Nfb Idi Ben Yeni Pc Suite De Bunu Nbu Yaptim Yoksa Dosyayi Açmiyordu Hiç.ama Dil Oalrak Hepsini Denedim Telefon Dili Seçeneğinde Nekadar Seçenk Varsa Hepsini Denememe Rağmen Olmadi.önemli Bilgilerim Vardi:(

kimyager68

Üye
    Konu Sahibi
ya yokmu yardım edecek kimseeee

kimyager68

Üye
    Konu Sahibi
yok mu koca sitede yardım edecek

nokiafun

Üye
dostum bu siteye bi göz at:oke:

neveke_06

Üye
aynı sorunu yaşıyorum, galiba yeni pc suie nfb desteklemiyor nbu destekliyor

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
yok mu koca sitede yardım edecek

Kardeş 6280 in 6630la arasında işletim sistemi farkı var
Dil uyarısına aldırma
Olay versiyon falan da değil 6630 S60 la çalışır 6280 değil
Ve ne programları ne oyunları nede rehberi birbirine uymaz boşa kürek çekme bence

Saygılar

Mobile Hacker Orhan

adrenalin043

Üye
ellerine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt