fp1 norton

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
fp1 norton
Arkadaşlar hack üzerine açılmış konulara baktım norton için hatta o konuların birinden indirdim fakat nortonu açtığımda optionsa girdikten sonra devamlı lisans kodu istiyor ve işlem yaptırmıyor bunu nasıl çözebilirim ?

backwater

backwater

Üye
hackle ve nortonla ilgili herseyi sil yüklediysen kaldır sonra telefonu kapat aç yeniden dene

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
renew your license diyor hala yukleme yaparkende cihaz ile uyumlu degil devam edilsinmi dedi evet dedim acaba bununla bir alakasi varmidr

backwater

backwater

Üye
daha önce notonu kurup gerekli işlemleri yapıp kaldırdıysan eğer tekrar kurmana gerek kalmayabilir bu yüzden roompatcheri kurup onla ilgili işlemleri hallet bir de öyle sertifikasız yazılım yüklemeyi dene

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
daha önce notonu kurup gerekli işlemleri yapıp kaldırdıysan eğer tekrar kurmana gerek kalmayabilir bu yüzden roompatcheri kurup onla ilgili işlemleri hallet bir de öyle sertifikasız yazılım yüklemeyi dene

daha once hackledim cihazi ama fp1 den onceydi.. Hala etkisi devam ediyormudurki acaba yinede deniyim ama sanmiyorum olacagini birde boyle yapinca ucmaz telefon dimi hos sorumluluk herturlu bendede merak ettim yinede : )

hizan

hizan

Üye
Umu hack var onu dene.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
pc ye gecince onuda deniyim diger islemler ayni sanirim

backwater

backwater

Üye
daha once hackledim cihazi ama fp1 den onceydi.. Hala etkisi devam ediyormudurki acaba yinede deniyim ama sanmiyorum olacagini birde boyle yapinca ucmaz telefon dimi hos sorumluluk herturlu bendede merak ettim yinede : )

yok bişe olmaz

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi

yine olmadi rom patcher yuklerken guvenilmeyen saglayici hatasi verdi : (

edit: tamamdır hocam sağolasın dediğin gibi yaptım hackledim de şimdide yerleşik bileşen hatası alıyorum :)

backwater

backwater

Üye
yerleşik bileşen hataını program yüklerken mi alıyorsun yoksa roompatcherden mi

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
şimdi şöyleki bu hatayı fp1 den önce hacklediğimde kullandığım uygulamayı kurarken aldım acaba fp1 uyumlu olmadığı için mi bu hatayı verdi ?

birde şöyle bir şey varki yukarıda dediğimi doğruluyor sanırsam rom patcherda 1 tanesini otomatik yapmayı unutmuşum onu yaptım şimdi yeni çıkan unsigned uygulamaları kurabiliyorum ama eski uygulamaları yine kuramıyorum mesela klasör düzeni uygulamasını kuramadım 4*10 klavye uygulamasını kuramadım bunlarda yerleşik bileşen hatası verdi ve bunlar hep fp1 den önceki uygulamalar ..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
qt uyumsuzluğundandır.

backwater

backwater

Üye
qt den kaynalanıyor olabilir yada dediğin gibi fp1 uyumlu olmayabilir bendede öyle bişeler olmuştu yaptımmı yapamadımmı hatırlamıyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefondaki kurulu qt ile uygulamanın yazıldığı qt uyumsuzdur diyorum yani fp1 uyumlu versiyonları beklemen gerek.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar icin sagolun beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt