Microsoft tan sürpriz patent

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft tan sürpriz patent
Geçtiğimiz birkaç ayda geliştiricilerin Windows Phone işletim sistemine sahip telefonlar için geliştirdiği uygulamalarda büyük bir artış gözlendi. Yine de Windows Phone Marketplace'deki uygulamaların sayısı halen iOS AppStore ya da Android Play Store 'un oldukça gerisinde. Ancak Microsoft'un yakın zamanda duyurduğu bir patent, bu sorunu en azından kağıt üzerinde çözebilecekmiş gibi görünüyor.

Kasım 2010'da başvurusu yapılan ve yakın zamanda duyurulan patent başvurusunda (örneğin Android yüklü olan) eski akıllı telefonunuzun içindeki uygulamaları tarayıp aynı uygulamaları Windows Phone Marketplace'te bulacak bir yazılım tanımlanıyor.

Eğer aynı uygulama Windows Phone için üretilmemişse, yazılım aynı işi görebilecek en uygun alternatifi bulmaya çalışıyor. Bu da olmazsa, uygulama ya da uygun bir alternatif piyasaya çıktığında kullanıcı yazılım tarafından haberdar ediliyor.

Patent başvurusunda göze çarpan bir başka ayrıntı da, sözkonusu yazılımın başka bir işletim sistemindeki uygulama verilerini Windows yüklü telefona aktarabilme özelliği, ancak bunun tam olarak nasıl gerçekleşeceği açıklanmıyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Vay arkadaş Microsofttan korkulur abi :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Tam bir casus yazılım olacak işte :ehe

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Microsoft sonuçta boru değil, şaşırmamak lazım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynen aslında merak edilen wp8 ile windows 8 entegrasyonu eğer benim tahmin ettiğim gibiyse Marketplace appstore u bile devirir.

theposies

theposies

Üye
casus wp nolcak :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Microsoft bu yapar :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Çok harika bir özellik. Özellikle Windows 8'in uygulama mağazasının Android uygulamalarını da içereceğini göze alırsak bulamayacağı pek fazla uygulama olmaz.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Aslına bakarsan benim için önemli olan Microsoftun google play deki çöp uygulamalara nasıl davranacagı.

Del Rey

Del Rey

Üye
Bence .apk uzantılı uygulamaların çoğu markete eklenmeyecektir. Kullanıcı isterse yükleyebilir veya direkt olarak Google Play yükler.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Bence .apk uzantılı uygulamaların çoğu markete eklenmeyecektir. Kullanıcı isterse yükleyebilir veya direkt olarak Google Play yükler.
hayır zaten google playdeki uygulamalarla ilgilenmiyor microsoft. onların ilgilendigi diger platformlardan windows phone platformuna gecenlere hem kolaylık hem de uygulama garantisi verdigini göstermek

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Aynen aslında merak edilen wp8 ile windows 8 entegrasyonu eğer benim tahmin ettiğim gibiyse Marketplace appstore u bile devirir.

Evet çok meraklandıran birşey.Hele şu adreno 320 veya powervr sgx544 gelsin.Manyak oyunlar geçer elimize.:eller:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
oyhhh :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
heh ondan işte Hünkarım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben oyş demeye çalışmıştım Hünkarım :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt