RECKLESS GETAWAY v1.0.4 INDIR (POLISTEN KACACAK KADAR HIZLIMISIN??)

Sponsorlu Bağlantılar

s8m9t

Üye
    Konu Sahibi
RECKLESS GETAWAY v1.0.4 INDIR (POLISTEN KACACAK KADAR HIZLIMISIN??)
Polisten kaçış oyunları, araba yarış oynayanlar için vazgeçilmezler arasında yer alır. Bende Android mobil cihazlarınız için güzel bir polisten kaçış oyunu paylaşıyorum.

Tarfik içinde, dışında polis arabalarından kaçın. Kaza yapmamaya dikkat edin yoksa anında enselenirsiniz. Canı sıkılan ve eğlenceli bir oyun oynamak isteyenler hiç durmayın hemen oynamaya başlayın.

Oyun 16 farklı seviyeden oluşuyor. Çok kolay bir şekilde basit ve etkili kontrol yeteneğine sahip. İyi oranlar elde ederek daha hızlı ve yeni arabaların kilidini açın. Yeni arabalarla polislere tozunuzu yutturun.

• Beğen
Tepkiler: 00007 ve >Pessimistic.

s8m9t

Üye
    Konu Sahibi
Bi tesekkure kimse hayir demez. :oke:

qazwsxe

qazwsxe

Üye
teşekkürler

---------- Eklendi @ 13:20:41 ---------- Yazıldı @ 13:13:56 ----------

t20 de çalışmıyor

s8m9t

Üye
    Konu Sahibi
kontrol ettin t20 icin ozel olarak yok. bu tamamina uyumlu. sistemin kaldirmiyo olabilir.

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

blacktalon

blacktalon

Üye
eline saglık

yasinzz

Üye
:tşk:

ersinkiraz

Üye
ya ben bişey ormak istiyorum oyunu yüklüyorum oyun menülerinide giriyorum ama oyun bir türlü açılmıyor hep ana menüye geri dönüyor acaba neden şimdiden tşkler.

romanos

romanos

Üye
oyun açılmıyor.. sorunlu..

cukuleaks

Üye
ya ben bişey ormak istiyorum oyunu yüklüyorum oyun menülerinide giriyorum ama oyun bir türlü açılmıyor hep ana menüye geri dönüyor acaba neden şimdiden tşkler.
çünkü oyunun aslı yüklü değil senin yüklediğin daha apk dosyası sd dosyası lazımda bendede öyle oluyor wifi den indirmiyor sd dosyası lazım paylaşın bi

quix55

Üye
güzel paylaşım :oke:

çomolokko

Üye
saolda sd dosyasınıda paylaşsaydın hacı dayı

continuous

Üye
teşekkürler

Üst Alt