PME 4L
Üye
Chaos 4.4.3
GÜNCELLEME:
May 18, 2012
MEVCUT SÜRÜM:
4.4.3
ANDROID GEREKTIRIR:
2.1 ve üstü
KATEGORI:
Aksiyon
KURULUM:
50.000 - 100.000
Tanım
, Deneyim kazandıkça yeni rütbe ulaşmak, helikopter yükseltme ve düşmanı caydırmak!
Dünyanın en hardcore helikopterlerinden birini uçarken CHAOS size pilot ayakkabı ve deneyim şiddetli hava muharebelerinde adım olacaktır.
CHAOS adlı bir gizli örgüt güçlerini kaybetti ve şimdi onlar dünya egemenliği amaçlayan diktatörler tarafından kurulmuştur. Cesur bir pilot olarak, diğer ülkeler için nüfuzlarını genişletme engellemek için tutuldum. Bu zorluk çekmek ve terör dünyayı kurtarmak üzereyiz!
ABD, Rusya ve Avrupa gibi AH-64 Apache, UH-60 Black Hawk, Hind, Ka-52 Alligator, RAH-66 Comanche ve daha farklı üreticilerin helikopter seçin! Görevler yerine, yoğun hava muharebelerinde üzerinden gitmek ve düşmanı yenmek!
Yeni rütbe elde etmek, para ve tecrübe olsun helikopter yükseltme ve düşman caydırmak!
Özellikler:
- aksiyon dolu bir oyun ile Gerçekçi helikopter simülatörü
- Farklı üreticilerin Çok detaylı helikopter modelleri
ödüllü görsel ve ses efektleri -
- Gerçek dünya savaşı yerlerde
gerçek hava muharebe çılgınlık hazır olmak için Sekiz eğitim misyonlarına -
- Helikopter yükseltmeleri
Tüm dünya saldırı altında. Ve terör onu kurtarmak için buradayız!
İndirme Linkleri:
GÜNCELLEME:
May 18, 2012
MEVCUT SÜRÜM:
4.4.3
ANDROID GEREKTIRIR:
2.1 ve üstü
KATEGORI:
Aksiyon
KURULUM:
50.000 - 100.000
Tanım
, Deneyim kazandıkça yeni rütbe ulaşmak, helikopter yükseltme ve düşmanı caydırmak!
Dünyanın en hardcore helikopterlerinden birini uçarken CHAOS size pilot ayakkabı ve deneyim şiddetli hava muharebelerinde adım olacaktır.
CHAOS adlı bir gizli örgüt güçlerini kaybetti ve şimdi onlar dünya egemenliği amaçlayan diktatörler tarafından kurulmuştur. Cesur bir pilot olarak, diğer ülkeler için nüfuzlarını genişletme engellemek için tutuldum. Bu zorluk çekmek ve terör dünyayı kurtarmak üzereyiz!
ABD, Rusya ve Avrupa gibi AH-64 Apache, UH-60 Black Hawk, Hind, Ka-52 Alligator, RAH-66 Comanche ve daha farklı üreticilerin helikopter seçin! Görevler yerine, yoğun hava muharebelerinde üzerinden gitmek ve düşmanı yenmek!
Yeni rütbe elde etmek, para ve tecrübe olsun helikopter yükseltme ve düşman caydırmak!
Özellikler:
- aksiyon dolu bir oyun ile Gerçekçi helikopter simülatörü
- Farklı üreticilerin Çok detaylı helikopter modelleri
ödüllü görsel ve ses efektleri -
- Gerçek dünya savaşı yerlerde
gerçek hava muharebe çılgınlık hazır olmak için Sekiz eğitim misyonlarına -
- Helikopter yükseltmeleri
Tüm dünya saldırı altında. Ve terör onu kurtarmak için buradayız!
İndirme Linkleri:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oyunun adını c.h.a.o.s diye yazınca senin konu çıkmadı karşıma