Chaos 4.4.3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Chaos 4.4.3

GÜNCELLEME:
May 18, 2012

MEVCUT SÜRÜM:
4.4.3

ANDROID GEREKTIRIR:
2.1 ve üstü

KATEGORI:
Aksiyon

KURULUM:
50.000 - 100.000

Tanım
, Deneyim kazandıkça yeni rütbe ulaşmak, helikopter yükseltme ve düşmanı caydırmak!
Dünyanın en hardcore helikopterlerinden birini uçarken CHAOS size pilot ayakkabı ve deneyim şiddetli hava muharebelerinde adım olacaktır.
CHAOS adlı bir gizli örgüt güçlerini kaybetti ve şimdi onlar dünya egemenliği amaçlayan diktatörler tarafından kurulmuştur. Cesur bir pilot olarak, diğer ülkeler için nüfuzlarını genişletme engellemek için tutuldum. Bu zorluk çekmek ve terör dünyayı kurtarmak üzereyiz!
ABD, Rusya ve Avrupa gibi AH-64 Apache, UH-60 Black Hawk, Hind, Ka-52 Alligator, RAH-66 Comanche ve daha farklı üreticilerin helikopter seçin! Görevler yerine, yoğun hava muharebelerinde üzerinden gitmek ve düşmanı yenmek!
Yeni rütbe elde etmek, para ve tecrübe olsun helikopter yükseltme ve düşman caydırmak!
Özellikler:
- aksiyon dolu bir oyun ile Gerçekçi helikopter simülatörü
- Farklı üreticilerin Çok detaylı helikopter modelleri
ödüllü görsel ve ses efektleri -
- Gerçek dünya savaşı yerlerde
gerçek hava muharebe çılgınlık hazır olmak için Sekiz eğitim misyonlarına -
- Helikopter yükseltmeleri
Tüm dünya saldırı altında. Ve terör onu kurtarmak için buradayız!

İndirme Linkleri:

• Beğen
Tepkiler: wasp180

qazwsxe

qazwsxe

Üye
t20 de çalışmıyor yüklenirken telefonu kapattı

cihatgenc

cihatgenc

Üye
tesekkürler

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende açtım bu konuyu ama onay verilmedi :) oyunun adını c.h.a.o.s diye yazınca senin konu çıkmadı karşıma :) Ben bu oyun işine hiç girmeyeyim en iyisi :)

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Bende açtım bu konuyu ama onay verilmedi :) oyunun adını c.h.a.o.s diye yazınca senin konu çıkmadı karşıma :) Ben bu oyun işine hiç girmeyeyim en iyisi :)

Olsun Paylaşmak güzeldir açsaydın konuyu

KayraBey

KayraBey

Üye
34 konu daha var elimde hazır.Yarın onları açayım.Oyun var 2-3 tane aralarında.Oyun için konu açmıyorum pek.Daha çok uygulama üzerine master yapıyorum :kop:

by_oguz

by_oguz

Üye
teşekkürler deneyelim nasılmış

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
34 konu daha var elimde hazır.Yarın onları açayım.Oyun var 2-3 tane aralarında.Oyun için konu açmıyorum pek.Daha çok uygulama üzerine master yapıyorum :kop:

uygulama üzerine master yapıyorum :naughty:

The Patriot

The Patriot

Üye
Beyler bu oyunun hilesi yok mu

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Linkler yenilenene kadar :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt