c7 belle fp1 ne zaman çıktı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammed_mf

muhammed_mf

Üye
    Konu Sahibi
c7 belle fp1 ne zaman çıktı?
şu anki isletimi belle
c7 belle fp1e nasıl güncellerim

backwater

backwater

Üye
fp 1 güncellemesi 603,700 ve 701 için çıktı daha c7 ye gelmedi

backwater

backwater

Üye
c7 ve diğer birinci nesiller içinde gelecekmiş ama ne zaman olur bilemem

muhammed_mf

muhammed_mf

Üye
    Konu Sahibi
çok sağ ol Allah razı olsun back water

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
c7 ye fp1 gelmeyecek. İyileştirme güncellemeleri gelecek.

muhammed_mf

muhammed_mf

Üye
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
c7 600 mhz işlemciye sahip..603 1 ghz 700 ve 701 1.3 oldu fp1 ile. C7 için böyle bi güncelleme yok.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Nokia E7-00 içinde gelcek mi bu FP1 arkadaşlar?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Gelmeyecek.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
evet minör güncellemeler gelecek.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Nokia E7-00 içinde gelcek mi bu FP1 arkadaşlar?

FP1 ne yazık ki bizler ve 1. nesil diğer cihazlar için gelmeyecekmiş. Her yerde öyle yazıyor. O yüzden bende FP1 le gelen pek çok şeyi uyduğu kadar kendim yazılıma ekledim. FP1 oldu sayılır benimki :) Bence sende benim gibi yap. 8.3 browser, 17.1.13 müzik çalar, dolby, yeni görev yöneticisi, equalizer düzenleyebilme, program isimlerini değiştirebilme vs. hepsi bende var.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
FP1 ne yazık ki bizler ve 1. nesil diğer cihazlar için gelmeyecekmiş. Her yerde öyle yazıyor. O yüzden bende FP1 le gelen pek çok şeyi uyduğu kadar kendim yazılıma ekledim. FP1 oldu sayılır benimki :) Bence sende benim gibi yap. 8.3 browser, 17.1.13 müzik çalar, dolby, yeni görev yöneticisi, equalizer düzenleyebilme, program isimlerini değiştirebilme vs. hepsi bende var.

waay be :) ciğerim kardeşim bu söylediklerini yapabilmek için pc gerekio dmi :'( bende olmayan pc :'( / bu söylediklerini pc olmadan yapabilme olanağımız varmı???

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Minör güncellemelerde batarya iyileştirmeleri kamera ve performans iyileştirmeleri ve birkaç ufak görsel değişiklikler olur.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Minör güncellemelerde batarya iyileştirmeleri kamera ve performans iyileştirmeleri ve birkaç ufak görsel değişiklikler olur.

çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeş sağolasın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Amin cümlemizden Allah razı olsun kardeşim :)

ANIL

ANIL

Admin
waay be :) ciğerim kardeşim bu söylediklerini yapabilmek için pc gerekio dmi :'( bende olmayan pc :'( / bu söylediklerini pc olmadan yapabilme olanağımız varmı???

malesef pc olmadan yapamassın. modları atıp paketlemen lazım sonra phoenix ile flash atman lazım.

fthcsgn

Üye
arkadaşlar 26 haziranı bekleyin. Büyük ihtimalle bu tarihte c7 ve belirtilen teller için fp1 kırpılıp bu cihazlara gelecek.sabredemeyenler arkadasların yaptığı gibi flashla bunları deneyebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt