n8e de yüklenir mi yoksa sadece c6 ya mı uygun? ? acil cvp bekliyorum yükleme aşamasındayım
![]()

Alayına gider![]()
tşkr ederim cvp için 

![]()
![]()
tşkr ederim cvp için
---------- Eklendi @ 18:15:44 ---------- Yazıldı @ 17:38:56 ----------
yükledim çok süper oldu ama mesela ben bu uygulamadan çıkmak istesem nasıl çıkıcam onu da anlatırmısınız lütfen.
---------- Eklendi @ 18:40:08 ---------- Yazıldı @ 18:15:44 ----------
bu uygulamanın animasyonlarını nasıl ekleyeceğiz bilginiz varmı ?

![]()
![]()
tşkr ederim cvp için
---------- Eklendi @ 18:15:44 ---------- Yazıldı @ 17:38:56 ----------
yükledim çok süper oldu ama mesela ben bu uygulamadan çıkmak istesem nasıl çıkıcam onu da anlatırmısınız lütfen.
---------- Eklendi @ 18:40:08 ---------- Yazıldı @ 18:15:44 ----------
bu uygulamanın animasyonlarını nasıl ekleyeceğiz bilginiz varmı ?
13 nolu adımı yapmaya gerek yok zaten ayarlı yükleniyor
tam düzenlemiştim 13. adımı yapınca tekrar başa döndüm![]()
yok öyle yükleniyor yani en azından bende öyle yüklendi (programa girince yükleniyor yazısı çıktı direkt) birde dikey ekran seçtim dikey olarak çıkıyor ama değiştirmek istersen ekran sayısını cogaltinca yatay oluyor
bi ekran alıntısı koyarsın artıkiki saattir düzenliyecem diye uğraşıyorum dur bakim nasıl olacak
ama mantığı anladınız demi ? Metro bölümünden şeffaf koyuyosunuz arkayada colourdan istediğiniz bir rengi 
Rar daki sis dosyasini bozuk diyor baska bir yerden buldum oyle yukledim. Bu kezde program kendini resetliyor. Ekrana gorunur hic birsey gelmiyor.
xploreden çıkartmıyor winrar programı yardımıyla çıkartın ben öyle yaptım yinede beğenemedimAyni Sorun Bendede Var c7 belle olumsuz